Android TV box önerisi

Bütçem maksimum 3.000₺. İsteğim uygulamalarda kasma/donma olmaması, görüntü akıcı ve kaliteli olması. Önerilerinizi bekliyorum.

Hangi uygulamalar için kullanacaksınız genel olarak? 3000 TL'ye çıkmanıza gerek olmayabilir.

Mesela Next Start 4K gayet iyi ve hızlı akıcı bir cihaz, ethernet portu da var USB portu da.

YouTube, Disney, Netflix, Spotify gibi uygulamalar.

Yani o zaman Next Start 4K size yeterli olur. 2 tanıdığımıza aldım ikisi de memnun kaldı. Ben de onlara kurarken arayüz hızına, kumanda tuşlarına verdiği tepkinin akıcılığına baktım herhangi bir yavaşlık takılma görmedim.

Ben Amazon Fire TV Stick 4K modelini (2018 üretimi) halen sorunsuz kullanıyorum, son 4-5 aydır biraz daha ağırlaştı ama 6 yıllık bir cihaz sonuçta uygulamalar güncellendikçe daha sonra bu yavaşlamalar bu tip cihazlarda beklenen bir şey.

Amazon Fire TV Stick 4K Max (2.nesil 16GB dahili hafızalı olan 2023 üretimi) cihazını da düşünebilirsiniz. Stick formatında tabi üzerinde USB ya da Ethernet portu yok. Ben ihtiyaç duymadığım için ethernet ya da USB'ye stick modeller daha pratik geliyor ama yakında ben de kutu gibi olan bir modele geçebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı