Latios
Hectopat
Daha fazla
iOS fanboylarından gına geldi artık. Apple para falan veriyorsa haber verin ben de yapayım
. Hepiniz biliyorsunuz ki o çok beğendiniz iOS'un stabil olmasının tek nedeni hiçbir şeyi yapmaya izin vermeyecek kadar kapalı olması. Android'e stabil değil diyenler Windows Phone'a sıcak bakmıyorlarsa kimse kusura bakmasın ama siz bal gibi de " Aa bak iPhone'u var" lafını seviyorsunuz. Windowsta, iOS'ta yapılamayan neredeyse her şey yapılıyor ve tek bahaneniz " Uyguluma yok uygulama". Kusura bakmayın ama siz gidin Apple Store'un önünde yatın. En son ne zaman baktınız bilmiyorum ama gerekli her şey var WP mağazasında.
Android stabil değil diyenler de çöp Samsung'ları kullanıp konuşuyor. Nexus 5 kullanın ve susun lütfen. Batarya çok az diyoruz bana yeter diyorsunuz. Ekran ufak diyoruz tek elle kullanıyor fazlası gereksiz diyorsunuz. Çözünürlük diyoruz 720P lik ekranı retina diye savunuyorsunuz. Apple yerinde olmayı çok isterdim. Nasıl olsa önüne ne koysalar yiyen bir müşteri kitlesi var. İos alın kullanın laf yok; ama Windows'a bahane bulmayın boşuna. Ee o zaman niye Android kullanıyorsun diyeceksiniz ben romlar ile uğraşmayı seviyorum ve günlük kullanım için gerekli korsan yazılımlar bana gerekiyor. Yoksa ben de Windows tercih ederdim.
Android stabil değil diyenler de çöp Samsung'ları kullanıp konuşuyor. Nexus 5 kullanın ve susun lütfen. Batarya çok az diyoruz bana yeter diyorsunuz. Ekran ufak diyoruz tek elle kullanıyor fazlası gereksiz diyorsunuz. Çözünürlük diyoruz 720P lik ekranı retina diye savunuyorsunuz. Apple yerinde olmayı çok isterdim. Nasıl olsa önüne ne koysalar yiyen bir müşteri kitlesi var. İos alın kullanın laf yok; ama Windows'a bahane bulmayın boşuna. Ee o zaman niye Android kullanıyorsun diyeceksiniz ben romlar ile uğraşmayı seviyorum ve günlük kullanım için gerekli korsan yazılımlar bana gerekiyor. Yoksa ben de Windows tercih ederdim.
Son düzenleme: