Android veya iOS

iOS fanboylarından gına geldi artık. Apple para falan veriyorsa haber verin ben de yapayım :). Hepiniz biliyorsunuz ki o çok beğendiniz iOS'un stabil olmasının tek nedeni hiçbir şeyi yapmaya izin vermeyecek kadar kapalı olması. Android'e stabil değil diyenler Windows Phone'a sıcak bakmıyorlarsa kimse kusura bakmasın ama siz bal gibi de " Aa bak iPhone'u var" lafını seviyorsunuz. Windowsta, iOS'ta yapılamayan neredeyse her şey yapılıyor ve tek bahaneniz " Uyguluma yok uygulama". Kusura bakmayın ama siz gidin Apple Store'un önünde yatın. En son ne zaman baktınız bilmiyorum ama gerekli her şey var WP mağazasında.

Android stabil değil diyenler de çöp Samsung'ları kullanıp konuşuyor. Nexus 5 kullanın ve susun lütfen. Batarya çok az diyoruz bana yeter diyorsunuz. Ekran ufak diyoruz tek elle kullanıyor fazlası gereksiz diyorsunuz. Çözünürlük diyoruz 720P lik ekranı retina diye savunuyorsunuz. Apple yerinde olmayı çok isterdim. Nasıl olsa önüne ne koysalar yiyen bir müşteri kitlesi var. İos alın kullanın laf yok; ama Windows'a bahane bulmayın boşuna. Ee o zaman niye Android kullanıyorsun diyeceksiniz ben romlar ile uğraşmayı seviyorum ve günlük kullanım için gerekli korsan yazılımlar bana gerekiyor. Yoksa ben de Windows tercih ederdim.

Son düzenleme:
GM almakla bir kere hayatının hatasını yapmışsın. Hadi onu geçtik. Marketteki gereksiz uygulamalar seni neden ilgilendiriyor ? Yüklemedikten sonra sana ne zararı var ? Yıllardır Android kullanıyorum bir kere sahte yazılıma ya da virüslü yazılıma denk gelmedim. Ne indirdiğimi biliyorum çünkü. 5C almak da ikinci mantıksız seçimin. Hadi Android istemiyorsun neden Windows Phone'lu Lumia modelleri değil ?
Neden GM'ye bu kadar düşmansınız ? Fiyat/performans da en iyi telefonlardan biri. O paraya o telefonu alan adam zaten o riski almıştır.

iOS fanboylarından gına geldi artık. Apple para falan veriyorsa haber verin ben de yapayım :). Hepiniz biliyorsunuz ki o çok beğendiniz iOS'un stabil olmasının tek nedeni hiçbir şeyi yapmaya izin vermeyecek kadar kapalı olması. Android'e stabil değil diyenler Windows Phone'a sıcak bakmıyorlarsa kimse kusura bakmasın ama siz bal gibi de " Aa bak iPhone'u var" lafını seviyorsunuz. Windowsta, iOS'ta yapılamayan neredeyse her şey yapılıyor ve tek bahaneniz " Uyguluma yok uygulama". Kusura bakmayın ama siz gidin Apple Store'un önünde yatın. En son ne zaman baktınız bilmiyorum ama gerekli her şey var WP mağazasında.

Android stabil değil diyenler de çöp Samsung'ları kullanıp konuşuyor. Nexus 5 kullanın ve susun lütfen. Batarya çok az diyoruz bana yeter diyorsunuz. Ekran ufak diyoruz tek elle kullanıyor fazlası gereksiz diyorsunuz. Çözünürlük diyoruz 720P lik ekranı retina diye savunuyorsunuz. Apple yerinde olmayı çok isterdim. Nasıl olsa önüne ne koysalar yiyen bir müşteri kitlesi var. İos alın kullanın laf yok; ama Windows'a bahane bulmayın boşuna. Ee o zaman niye Android kullanıyorsun diyeceksiniz ben ROM'larla uğraşmayı seviyorum ve günlük kullanım için gerekli korsan yazılımlar bana gerekiyor. Yoksa ben de Windows tercih ederdim.

Çok haklısın, zamanında WP kullandım mağazada hiçbir sorun yok, hiçbir zaman şikayet etmedim mağazasını. Sadece bazı uygulamalardan atma sorunu var, buda güncelleme ile çözülebilecek birşey yani. Ki bende HTC 8S vardı ve gayet stabil çalışıyordu, sadece benim cihazımın donanımı iyi değildi. Bence Türkiyede iPhone alma mantığı "Aa iPhone'u var" lafını duymak. Bende Android'e geçtim ve ROM atmayı çok seviyorum, uğraşmayıda seviyorum. Yoksa WP'yi satmazdım, hatta özlediğimi bile söyleyebilirim.

GM, F/P ürünü değil. LG G2 var önce. Sonra da çoğu WP var. Windows Phone'ların çoğunun fiyatı uygun. Ben şöyle özetleyeyim; dikkatli ve bilinçli biriysen, özgürlük istiyorsan Android, daha az bütçeyle daha stabil bir telefon istiyorsan WP, paran varsa da IOS. IOS'a söyleyecek başka bir şey bulamadım. Yani IOS'ta çok fazla kullanman gereken, olmazsa olmaz bir uygulama varsa anca öyle alınır. Android karışık diyorsan da WP.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı