Android vs iOS

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S wallet ile NFC kullanark temazsız ödeme yapabiliyorum.
Ben S Wallet'e ihtiyac duymadan NFC ile ödeme yapabiliyorum.
Screenshot_20230719-171523_Settings.jpg
 
Samsung'larda Bixby var.

iOS daha iyi herkes biliyor ama fanboyların iPhone övmesi sinir bozucu ya da günümüzde bu fiyata 11 alanlar sinir bozucu.

Evet saflık ve hız olarak size göre daha iyi olabilir. Peki ya güvenlik. Peki ya open Source peki ya veri güvenliği. Apple'ın sizi takip etmediği ne malum. En azından Android'in Google hizmetlerinden temizlenmiş sürümleri mevcut Custom ROM olarak. Örneğin açık kaynaklı sahte bir Google Play hizmetleri kullanan MicroG with LineageOS veya pixel telefonlar için yapılmış tamamen Google'ın ve hizmetlerinin silinmiş olduğu calyx OS gibi.
 
Hocam olaya fiyatı vs katarsak çooook uzar gider. 70 bine telefon mu olur. gibi....
İşletim sistemi bazında kıyaslanması gerekli. İkiside bedava elinde ve ne düşünürdün gibi...
Fiyatı tabi ki katacaksın. İşletim sistemi olarak değerlendiremezsin olayı çünkü birisini kullanmanın tek yolu iPhone satın almak. Windows ve Linux gibi değil ki bu? Zorla donanım da satın alman gerek iOS için.
Katlananlar bile buglanıyor. Kafayı yedirtiyor bana.
iOS da buglanıyor 🙂 Dün mesela text formatında bir dosyadan anahtar kelime araması yapmam gerekti, tek bir harfe bile bastığımda uygulama sürekli dondu. Defalarca denedim sonra kalkıp PC'den hallettim işimi. Bu en basit örneği. WhatsApp ve Instagram'da da buglar oluyor kullanırken. Yani iOS'u yazanlar da insan, Allah iPhone kullanmıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı