florieyollarda Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 427 Çözümler 13 22 Mayıs 2023 #41 benyusuuf dedi: Bu sorun telefon güncellendikçe ortaya çıkıyor diye biliyorum. Şu an yeni güncellemeleri yapmıyorum ve tahminimce 2 sene kadar daha uzun ömrü olur telefonun. Genişletmek için tıkla... Telefonu güncellemediğinizde çeşitli yazılımsal sorunlar vs. olacaktır, yaşadığım için biliyorum iki işletim sistemini de kullandım.
benyusuuf dedi: Bu sorun telefon güncellendikçe ortaya çıkıyor diye biliyorum. Şu an yeni güncellemeleri yapmıyorum ve tahminimce 2 sene kadar daha uzun ömrü olur telefonun. Genişletmek için tıkla... Telefonu güncellemediğinizde çeşitli yazılımsal sorunlar vs. olacaktır, yaşadığım için biliyorum iki işletim sistemini de kullandım.
4 471153 Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 1.367 Çözümler 10 22 Mayıs 2023 #42 Kullanıcı311 dedi: O sırada Microsoft... Genişletmek için tıkla... Microsoft'un başarısı insanların alışkın olması.
Kullanıcı311 dedi: O sırada Microsoft... Genişletmek için tıkla... Microsoft'un başarısı insanların alışkın olması.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #43 471153 dedi: Microsoft'un başarısı insanların alışkın olması. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam onu demiyorum. Microsoft akıllı telefon bölümünü satın aldı ve hepsinden daha fazla kazanıyor.
471153 dedi: Microsoft'un başarısı insanların alışkın olması. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam onu demiyorum. Microsoft akıllı telefon bölümünü satın aldı ve hepsinden daha fazla kazanıyor.