Android'e göre İphone'nun artıları nelerdir?

Caner M.

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Merak ettiğim bir konuyu sizlere sormak istedim. Androide göre İphone'nun artıları nelerdir ?
Neden bu kadar çok seviliyor ve kullanılıyor ?

Şöyle ki Android telefonlar herşeye açıktır. İçine her şey yükleyebilirsin. Sana özgürlük vaadeder. Ama buna karşılık iki tane dezavantajı vardır. Birincisi özgürlük demek risk demek. Telefon her türlü güvenlik tehdidine açık, virüs girebilir. İkincisi ve daha önemlisi ise telefon stabil değil. Belli bir süre sonra yavaşlamaya, takılmaya insanı sinir etmeye başlar. Apple telefonlar ise tam tersi daha kısıtlı bir kullanım sunar ama ilk gün nasıl akıcıysa 2-3 yıl sonra da öyledir.

Bir de işin uygulama marketi boyutu var. Google Play Appstore'a göre ucuzdur ve birçok uygulama bedavadır. Ama bildiğin çöplüktür. Uygulamalar denetimden geçmez. Her 10 uygulamadan 8 i çöptür. Kullanıcı yorumlarında ise küfürden geçilmez. Hiç yardımcı olmaz sana yorumlar. Appstore ise tam tersi birçok uygulama paralı ama kalite çok yüksektir. Hem kullanıcı yorumlarında hem de uygulamalarda. Genel olarak aradaki farkı böyle açıklayabiliriz.

iOS Android'e göre daha stabil çalışıyormuş, daha az kasıyormuş falan vb. Ben s4 kullandım uzun bir süre şu an s3 kullanıyorum. Iphone un en sonunu verseler değişmem. Android özgürlüğü yok bir kere iOS'ta.

Ios androide göre daha stabil çalışıyormus, daha az kasıyormus falan vb. Ben s4 kullandım uzun bi sure suan s3 kullanıyorum. Iphone un en sonunu verseler degismem. Android özgürlüğü yok bi kere ios ta.
Özgürlük diyorsun da napıyorsun telefonda aya roket mi fırlatıyorsun :)

İphone 32gb 5s, kullanıcısıyımm telefon tıka basa dolu tek bir kasma yok. Virüs girmiyor kolay kolay, kamerası 8 mb olmasına rağmen, diğer telefonlara nazaran çok daha iyi, bilgisayara attığın zaman aradaki farkı anlıyosun.Malzeme kalitesi ve servis anlayışı iphone direk cihazın sıfırını yolluyor, kolay kolay tamir işlemi yapmıyor.Storesi çok zengin saçma sapan yazılımları elemişler, adamlar çalışıyor.

İşletim sistemi, malzeme kalitesi, teknik destek, market zenginliği. Bunların hepsini yan yana koyduğun zaman Apple daha ağır basıyor.

kime göre neye göre diye bir laf var herkes para verdiğini savunmuş ama sen ne için kullanacağını ve nasıl bir kullanıcı olduğunu yazarsan hatta daha önce ne kullandığını da yazarsan ona göre cevap veririm sana

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı