Gördüm belki içerisiniden waifu felan bulur öyle başlar animeyeKonu sahibi güzel kızlı hatta sadece kız olan animelerden istiyormuş. Çok şey kaçıracak çok.
Gördüm belki içerisiniden waifu felan bulur öyle başlar animeyeKonu sahibi güzel kızlı hatta sadece kız olan animelerden istiyormuş. Çok şey kaçıracak çok.
Yok hocam. Uçak kaldıran şeyler istiyor.Gördüm belki içerisiniden waifu felan bulur öyle başlar animeye.
Hocam bırak kız falan gel sana güzel hikayeli anime önerelim. Mis gibi.Hocam, kendimden geçtim başlarsam cidden bırakamam öneriyor musunuz?
Yok hocam, ilk ben dedim. Banlanacağımızı sanmıyorum.Yok hocam. Uçak kaldıran şeyler istiyor.
Modaretörler banlamayın beni bu arada. Ben demiyorum konu sahibi ilk dedi.
Hocam sana kalmış bir şey. Japoncayı beğenmeme ihtimalinde var, çizimleri beğenmeme ihtimalinde var.Hocam, kendimden geçtim başlarsam cidden bırakamam öneriyor musunuz?
Hocam bırak kız falan gel sana güzel hikayeli anime önerelim. Mis gibi.
Hocam sana kalmış bir şey. Japonca'yı beğenmeme ihtimalinde var, çizimleri beğenmeme ihtimalinde var.
Altyazılı izleniyor hocam. Zaten anime Türkçe dublajlı hiç çekilmez. Malum forumda korsan önermek yasak. Bu yüzden site ismi veremem.Hocam ilk onlara yarın bakarım. Bu arada bunlar nereden izleniyor? Türkçe dublajlı olabilir mi?
Altyazılı izleniyor hocam. Zaten anime Türkçe dublaj hiç çekilmez. Malum forumda korsan önermek yasak. Bu yüzden site ismi veremem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.