Anime önerileri

NyksJR

Picopat
Cidden son zamanlarda izleyecek hiçbir şey bulamıyorum sanırım bütün anime içeriklerini tükettim. Biri yardım etsin :D (izlediğim animeler aşağıda).

91 days.
Akame ga kill.
Attack on Titan.
Black Clover.
Bleach.
Berserk (1997)
Blue lock.
Castlevania.
Clannad.
Classroom of the Elite.
Code geass.
Cowboy bebop.
Chainsaw Man.
Charlotte.
Cyberpunk edgerunners.
Death Note.
Demon Slayer.
Dr. Stone.
Full metal alchemist.
Haikyuu.
Hellsing Ultimate.
Hell's paradise.
High school of the Dead.
Horimiya.
Hxh.
Jujutsu kaisen.
Jojo.
Kaichou wa maid sama.
Kaguya-sama
Kakagurui.
Konosuba.
Kill la kill.
Kimini todoke.
Mushoku tensei.
My dress up darling.
Naruto.
Nana.
Neon genesis evangelion.
Nhkni youkoso.
NieR:Automata
No Game no Life.
One piece.
One punch man.
Overlord.
Parasyte.
Redo of healer.
Re: Zero.
Seven deadly sins.
Solo Leveling.
Spy X family.
Steins; gate.
Sword art Online.
Tokyo ghoul.
Tokyo revengers.
Vinland saga.
Zom 100.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk 2'yi çok merak ettim :)

1. Shikimori san (izlediğim en iyi romantik anime) 2. Toniikaku Kawaii (izlediğim en iyi 2. romantik anime). Onun dışında sıkıcı da olsa violet evergarden öneririm, onun dışında synduality noir öneririm (özellikle bu anime bence bayağı iyi bir mecha) ve son olarak benim aşırı bayıldığım tengen toppa gurren lagan var, bu animelerin hepsini en az 1 kere izlemeni öneririm hepsi mükemmel animelerdir, ve çoğunun pek eşi benzeri yok.

1. Shikimori san (izlediğim en iyi romantik anime) 2. Toniikaku Kawaii (izlediğim en iyi 2. romantik anime). Onun dışında sıkıcı da olsa violet evergarden öneririm, onun dışında synduality noir öneririm (özellikle bu anime bence bayağı iyi bir mecha) ve son olarak benim aşırı bayıldığım tengen toppa gurren lagan var, bu animelerin hepsini en az 1 kere izlemeni öneririm hepsi mükemmel animelerdir, ve çoğunun pek eşi benzeri yok.
Listeye eklemeyi unutmuşum fakat Gurren Lagan'ı izledim :D Diğer ikisinide listeye aldım teşekkür ederim.

Youjo Senki. Tensura.

Bi de Tate No Yuusha sadece sezon 1 öneririm. 2. sezon fena değildi, 3. rezalet. Dokunma bile.
Anladım, teşekkür ederim.

Ow bu neymiş böyle.İlgimi çekti, teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı