Anime önerisi

FantastikTürk

Megapat
Katılım
11 Aralık 2016
Mesajlar
8.870
Makaleler
7
Çözümler
23
Özellikle bir tür isteğim yok hepsini izlerim (Aksiyon, Büyü, Gerilim, Gizem, Drama, Fantazi, Romantik, Okul, Sci-Fi, Süper Güçler VS...) ancak çerezlik, tamamen komedi üzerine kurulmuş "Aaaa arkadaşlığın gücü, kötü adamları yenelim!" tarzı animeler değil de biraz daha ciddi ve orijinal animeler olursa iyi olur.
Not : 2010 sonrası animeler olursa daha iyi olur. Çok eski olursa çizimler yüzünden izleyesim gelmiyor.

@efedesu @Yamete Kudasai @baran_basaran @Aznable @SkyRose @Sylveon @Lime Crewmate @Freax
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden bu kadar anime izledin mi? 😱 Neyse 15 kere Joker 20 kere The Dark Knigth izleyen birisi olduğumdan takılmıyorum ben direk en popüler animeyi söyleyeceğim listenizde göremedim varsa özür dilerim önerim : Death Note senaryosunu yazanı bulup öpmek istiyorum.
 
@PanzerTR Evet bu kadar anime izledim. Listede neredeyse hiçbir eksik ya da fazlalık yok. Death Note önerisi için teşekkürler ancak şimdilik onu izlemeye niyetim yok.

Bazıları soracaktır diye söyleyeyim bu kadar anime izlemiş birisi olarak evet One Piece, Naruto, Bleach, Gintama, Boku No Hero Academia, Fairy Tail, HunterXHunter, FMA, Shingeki no Kyojin (Attack on Titan), Kill la Kill tarzı herkesin izlediği serileri izlemedim. İzlememem için kendimce sebeplerim var ancak kötü olduklarından değil. Bu serileri şimdilik izlemeyi planlamıyorum. Death Note içni aynısı geçerli.
 
Son düzenleme:
@PanzerTR Evet izledim. Listede neredeyse hiçbir eksik ya da fazlalık yok. Death Note önerisi için teşekkürler ancak şimdilik onu izlemeye niyetim yok (İyi veya kötü bulduğumdan değil yanlış anlamayın).

Bazıları soracaktır diye söyleyeyim bu kadar anime izlemiş birisi olarak evet One Piece, Naruto, Bleach, Gintama tarzı herkesin izlediği serileri izlemedim. İlk bakışta ilgimi çekmediler daha doğrusu. Death Note de aynı şekilde.
Anlamadım :D izledim yazıp daha sonra izlemeye niyetim yok yazmışsınız ?
 
Bu kadar anime izlediniz mi gerçekten sorusuna evet cevabını vermiştim ancak yeterince açık olmamış, kusura bakmayın. Mesajımı düzenledim.

He evet :D pardon bu çok yaptığım bir şey değil (cidden özür dilerim anime önerisi isteyen birinden anime önerisi istiyorum) ama ben bu kadar anime izlemiş birisine saygı gösteririm bana bir tane anime önerir misiniz açıkçası sadece 1 anime tane izledim ve sizin bu kadar sevdiğinizi görünce canım çekti.
 
@PanzerTR Listeme girip skorlara göre sıralamayın. O skorların bir çoğunu gelişi güzel verdim. Bu yüzden yanıltıcı olabilir. (Liste çok uzun olduğu için tek tek puanları düzeltmeye üşeniyorum açıkcası :))

Ne tarz seviyorsun bilmiyorum ancak ağır anime deneyimi, anime bilgisi isteyen animeleri önermekten çekiniyorum açıkcası. İzleyip de hiç bir şey anlamama olasılığın var. Bu da animeden soğutabilir seni. Akame ga Kill ile başlamayı deneyebilirsin. Animenin kaynağı olan manga senaryosuna sadık kalmak yerine kafalarına göre bir rotadan gitmişler ancak sıkılacağını sanmıyorum. Genelde herkes bu tarz animelerden başlar.
Not : Ben anime izlemeye tersten başladım hep. Herkes yukarıda yazdığım bilindik, çok tutulan serilerden başlarken ben uçsuz bucaksız yerlerden başlamıştım :) Pişman değilim açıkcası, hatta böylesi benim için daha iyi oldu. Aksi taktirde animeden soğurdum diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı