Anime önerisi

Fullmetal alchemist: Brotherhood mangaya daha sadık kalıyor ve fullmetal Alchemist'e göre daha uzun. Aynı karakter kadrosuna sahipler ve aynı hikayeyi anlatıyor fakat Brotherhood mangadan sapmıyor.

Fullmetal alchemisti izlemeyip direk Brotherhood'dan başlasam ne kaybederim?
Uzun anime izlemeyi seviyorsan naruto ve Black Clover öneririm. Kingdom animesini de öneririm. My anime list sitesinin listelerine de göz atabilirsin.
Fairy tail önerdiğim bir anime değil ve uzak durmanı öneririm. Şahsen saf aksiyon ve ergenlerin uçkurlarını hedef alan bu tarz kalitesiz animeleri önermiyorum. Uzun bir animede karakterin fiziksel ve duygusal gelişimi yoksa keyif vermiyor. Fairy tail bu animelerin başını çeker.

Burada vermek istediğim örnek sadece boş aksiyon içeren animeleri, salyalı bir şekilde övenleri ciddiye almayın. Gerçekten vaktinizi çöpe atmış olursunuz.

Black cloverada bakacağım ilgimi çekti teşekkürler.
Bu arada kimetsu no yaibanın filmini de izlemelisin.

Bakacağım teşekkürler.

Son düzenleme:
Narutoyu görmezden geldim belki gözünden kaçmıştır insanlık hali.

Bu arada attack on titanı hangi sıraya koyayım bir öneriniz var mı?
Attack on Titan tamamen bittikten sonra izleyin. Şahsen şu an Haikyuu!! şiddetle tavsiye ederim. Farklı bir tür ve baya akıcı. Aynı şekilde Black Clover final verecek, siz izlerken bitmiş olur.

Attack on titan.

Uzun anime izlemeyi seviyorsan naruto ve Black Clover öneririm. Kingdom, haikyuu! Ayrıca öneririm. My anime list sitesinin listelerine de göz atabilirsin.
Fairy tail önerdiğim bir anime değil ve uzak durmanı öneririm. Şahsen saf aksiyon ve ergenlerin uçkurlarını hedef alan bu tarz kalitesiz animeleri önermiyorum. Uzun bir animede karakterin fiziksel ve duygusal gelişimi yoksa keyif vermiyor. Fairy tail bu animelerin başını çeker. Bir de buna nanatsu no taizai ekleyebilirsin. Netflix sayesinde popüler olan, normalde ortalamanın altında bir anime.

Burada vermek istediğim örnek sadece boş aksiyon içeren animeleri, salyalı bir şekilde övenleri ciddiye almayın. Gerçekten vaktinizi çöpe atmış olursunuz.

Shingeki no kyojin(aot) ise bittikten sonra topluca izlemeni öneririm. Anime izlerken asla YouTube arama yapmamanı ve izlediğin sitelerde yorumlara göz atmamanı öneririm. Çok fazla spoiler veren oluyor.

Kingdom ve haikyuu önerilerin için teşekkürler ilgimi sadece Black Clover çekiti. Galiba büyülü özel güçlü konusu olan animeler ilgimi çekiyor.

Selamlar anime izlemeye daha yeni başladım ve iki tane anime bitirdim (hunter X hunter ve death Note).
Death Note izlerken bayağı ara bırakarak izlemiştim sınavlardan dolayı fakat hunter X hunterı 1.5X hızda 2 3 haftada bitirdim.
Böyle hunter X hunter gibi hiç sıkmayan sürekli insanı aksiyon ve meraka iten tabiri caizse şulup diye bitireceğim 200 300 bölümü geçmeyen konusu ile birlikte anime önerir misiniz?

My Hero academia var konusu ise bir çocuğun kahraman olmak istemesi ancak hiçbir özelliği olmaması 1. sezonda çözebilirsiniz zaten 5-6 sezon her sezonda 20-25 bölüm var.

Kingdom ve haikyuu önerilerin için teşekkürler ilgimi sadece Black Clover çekiti. Galiba büyülü özel güçlü konusu olan animeler ilgimi çekiyor.
İlk zamanlar benimde öyleydi. Halen öyle gerçi fantastik evrenler daha ilgi çekici oluyor. Ama arada farklı tadları tadıp, bu animelerin göze batan klişelerini unutmak gerekiyor.

Kingdom ise Nisan ayında devam edecek ertlenmişti. Animenin 3. sezonu 5 yıl sonra gelmişti. Savaş ve strateji odaklı tek anime diyebilirim. Daha iyi alternatifini görmedim. Manga okuyorsan eğer Japonya'da en çok satan mangalarda 2 ve 3 sıra arasında gidip geliyor.

Bu arada Brotherhood izlemeni öneririm. Eski anime çizimlerinden dolayı içini soğutabilir ve çabuk sıkılma ihtimalin var. Ayrıca mangaya sadık olmadığından bazı sahneler keyif vermeyebilir.

Fullmetal alchemist ve fa: Brotherhood farklı diziler mi yoksa Brotherhood devamı gibi mi?
Bir yere kadar aynı sonra ayrılıyorlar. Brotherhood mangaya sadık olan anime.
Bu arada Kimetsu no Yaiba nın filmini de izlemelisin.
O daha sadece Japonya ve Çin'de yayınlandı, ABD'ye gelmesi ve Blu-Ray versiyonunun çıkması için beklemek lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı