Bu anime önerisi konuları da iyice artmaya başladı. "Ara" kısmında yazıp arasanız cevabınızı bulmamanızın imkanı yok. Daha bundan onlarca sayfa konu var.
Anime fotoğrafı olan kişiler anime ustası olmuyor, Elaina-san'ı beğeniyorum diye koymuştum. Çok anime izlemiş bir tip değilim, hep söylerim zaten bunu@Samotne Ciasteczka @246941 @Kokona Shiki @RPM @acv fotoğrafında anime olanlar anlar diye düşünüyorum.
Arkadaşımızın istediği türde pek anime izlemedim maalesef bu yüzden öneri yapamam. :/@Samotne Ciasteczka @246941 @Kokona Shiki @RPM @acv fotoğrafında anime olanlar anlar diye düşünüyorum.
Attack on Titan olabilir.
Hala izlemedim ama çok övüyorsunuz, Wandering Witch bitince izlerim. Sırf Levi için izlerim herhalde zaten, o kadar karşıma Mikasa koydunuz ki tiksindim artık karakterden.Çöp diyordun en son.
Levi için izleyeceksen söyleyeyim, 4. sezonda çizimleri aşırı kötü yapmışlar. Diğer karakterleri de öyle. 3 sezon izleyip mangadan devam etmeni öneririm.Hala izlemedim ama çok övüyorsunuz, Wandering Witch bitince izlerim. Sırf Levi için izlerim herhalde zaten, o kadar karşıma Mikasa koydunuz ki tiksindim artık karakterden.
Biliyorum, farkındayım. Artistler Levi'yi çirkin bulmuşlar zaten. Yine de manga okumam, animeyi izlerim sanırım.Levi için izleyeceksen söyleyeyim, 4. sezonda çizimleri aşırı kötü yapmışlar. Diğer karakterleri de öyle. 3 sezon izleyip mangadan devam etmeni öneririm.
Değil bence.Mikasa'dan da tiksinmessin ya, çok güzel kız maşallah.
Evet çizimler kötü ama Mappa şu an hem Jujutsu Kaisen hem Attack on Titan'ı aynı anda devam ettiriyor biraz acele ediyorlar ondan kötü bence. Part II çok daha iyi olur inşallah.Levi için izleyeceksen söyleyeyim, 4. sezonda çizimleri aşırı kötü yapmışlar. Diğer karakterleri de öyle. 3 sezon izleyip mangadan devam etmeni öneririm.
Mikasa'dan da tiksinmessin ya, çok güzel kız maşallah./SPOILER]
MAPPA küçük bir şirket olduğu için iş aldı başına böyle yaparak. Son sezonda çok fazla CGI kullanmışlar, bayağı rahatsız olanlar gördüm.Evet çizimler kötü ama Mappa şu an hem Jujutsu Kaisen hem Attack on Titan'ı aynı anda devam ettiriyor biraz acele ediyorlar ondan kötü bence. Part II çok daha iyi olur inşallah.
Attack on Titan
Death Note
Erased
Violet Evergarden
One Punch Man
FullMetal Alchemist
FullMetal Alchemist Brotherhood
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.