Anime önerisi

Merhaba, anime arıyorum ve aradığım konu; Anime karakteri başta güçsüz olan sonradan güçlenen bir anime arıyorum. Yani lisede geçebilirse iyi olur. Biraz değişik oldu, Anime'nin türü fark etmez, yani konu bu ağırlıklı olursa sevinirim.

Örnek: My Hero Academia, Tokyo Ghoul.
Saiki K. veya kısa da olsa çok güzel bir anime olan (bence) Anohana: The Flower We Saw That Day.
 
Attack on Titan (Adını duymuşsundur hocam gelmiş geçmiş en epik animedir.)

Darling in the Franxx (Bu daPasific Rim'e benziyor fakat kendi evreni ve hikayesi var.)

Rent a Girlfriend (Adı üzerinden ilerleyen bir anime. Belirttiğiniz şeye çok uymuyor fakat izlemekte zarar olmaz gayet eğlenceli)

Quintessential Quintuplets (Harem sayılabilir bir anime ama tek görevi bu değil. Hakkında saatlerce teori üretebileceğiniz bir şey.)

Jujutsu Kaisen (Son zamanlarda patladı. Sırf ana karaktere odaklanmıyor fakat diğer karakterleri sunumu çok güzel ve gayet kaliteli bir dövüş sahneleri var.)

The Promised Neverland (Çok akıp gitmese bile ilk sezonun finali için bile izlenebileceğini düşünüyorum. Çok çok güzeldi. 2. sezonu İzleyemedim ama.)

Re Zero (Karakterin power-up almadığı tek isekai. Son zamanlarda en sevdiklerimden bir tanesi.)

Charlotte (Tam aradığınız lise ortamı var. Süper güçleri olan karakterleri anlatıyor.)

Love is War (2 sezonu sadece 1 odada geçse bile bir kere bile sıktığını hatırlamıyorum. Hatta yeni bölüm için bile bekleyemedim. Çok güzel bir romantik komedi.)

One Punch Man (Gördüğüm en iyi güç fantezisi komedilerinden. Adının hakkını veriyor.)

Grand Blue (Bu da gördüğüm en iyi durum komedisi olabilir. Her bölüm en az 1-2 kere kahkaha attırmayı başardı.)

Bleach (Bölüm sayısı gözünü korkutmasın, başlarda yaşını hissettiriyor fakat 10 bölüme katlanabildikten sonra çok güzel bir seriye adım atmış oluyorsun. 300 küsür bölüm fakat bunların çoğu "filler bölüm" hikayeyle bağlantısı olmayan kendi içinde bir bölüm. Ben şahsen güzel birini görmedim o yüzden direk atlayıp bölüm sayısını azaltabilirsiniz.)
 
Lisede değil, karakter başta güçsüz de değil ama power up alıyor ve dövüşler hoşuma gitmişti benim. Fairy Tail. Uzun ama zamanınıza değecektir.

Düzenleme: Ana karakter Lucy mi Natsu mu emin değilim. İkisi beraber sanırım. Lucy başta güçsüz sonra güçleniyor. Natsu da hep güçlü ama daha da güçleniyor.
 
Attack on titan (adını duymuşsundur hocam gelmiş geçmiş en epik animedir.)

Darling in the franxx (bu dapasific Rim'e benziyor fakat kendi evreni ve hikayesi var.)

Rent a girlfriend (adı üzerinden ilerleyen bir anime. Belirttiğiniz şeye çok uymuyor fakat izlemekte zarar olmaz gayet eğlenceli)

Quintessential quintuplets (harem sayılabilir bir anime ama tek görevi bu değil. Hakkında saatlerce teori üretebileceğiniz bir şey.)

Jujutsu kaisen (son zamanlarda patladı. Sırf ana karaktere odaklanmıyor fakat diğer karakterleri sunumu çok güzel ve gayet kaliteli bir dövüş sahneleri var.)

The promised neverland (çok akıp gitmese bile ilk sezonun finali için bile izlenebileceğini düşünüyorum. Çok çok güzeldi. 2. sezonu izleyemedim ama.)

Re Zero (karakterin Power-up almadığı tek isekai. Son zamanlarda en sevdiklerimden bir tanesi.)

Charlotte (tam aradığınız lise ortamı var. Süper güçleri olan karakterleri anlatıyor.)

Love is war (2 sezonu sadece 1 odada geçse bile bir kere bile sıktığını hatırlamıyorum. Hatta yeni bölüm için bile bekleyemedim. Çok güzel bir romantik komedi.)

One punch man (gördüğüm en iyi güç fantezisi komedilerinden. Adının hakkını veriyor.)

Grand Blue (bu da gördüğüm en iyi durum komedisi olabilir. Her bölüm en az 1-2 kere kahkaha attırmayı başardı.)

Bleach (bölüm sayısı gözünü korkutmasın, başlarda yaşını hissettiriyor fakat 10 bölüme katlanabildikten sonra çok güzel bir seriye adım atmış oluyorsun. 300 küsur bölüm fakat bunların çoğu "filler bölüm" hikayeyle bağlantısı olmayan kendi içinde bir bölüm. Ben şahsen güzel birini görmedim o yüzden direk atlayıp bölüm sayısını azaltabilirsiniz.)

Şu an Naruto shippuden izliyorum bundan sonra Boruto'ya başlamadan jujutsu kaisen bitiricem ya da attack on titan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı