Anime önerisi

Tamam. Netfilxde bütün animeleri bulabilir miyim? Çünkü izlediklerimi YouTube'da bölüm bölüm açıp izledimde. :D

Vallahi ben ilk başlarken bir tane kumar ilgili bir anime vardı. Onu izledim ama adını hatirlamadim şimdi.

Türkanimeden izleyebilirsiniz Netflix de ilk 2 sezonu var animenin sadece.
Kakegurui yi diyorsun kumar ile ilgili.

Merhabalar efendim. Kakeguri ve zero twonun olduğu animeden sonra 3 üncü animem olan my hero academia başladım. İlk bölümü bitirdim şimdi 2 inci bölümü izleyecem. Siz animeci dostlarım sağolun bana türk anime tv önerdiniz ve bende bu sayade izliyorum. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Tavsiye ettiğiniz bütün animelere tek tek bakıcam. Ancak my hero academia beğendim ilk bölümden. @İmperceptible boş demiş ama güzel bence.
Merhabalar efendim. Kakeguri ve zero twonun olduğu animeden sonra 3 üncü animem olan my hero academia başladım. İlk bölümü bitirdim şimdi 2 inci bölümü izleyecem. Siz animeci dostlarım sağolun bana türk anime tv önerdiniz ve bende bu sayade izliyorum. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Tavsiye ettiğiniz bütün animelere tek tek bakıcam. Ancak my hero academia beğendim ilk bölümden. @İmperceptible boş demiş ama güzel bence.
2 İnci bölümüde bitirdim. Sırada 3 üncü bölüm var ama 3 üncü bölümü bugün izlermiyim bilmiyorum. Neyse her zaman animeyi bilmek izlemek isterdim ahanda bugün başlangıcı oldu. Neyse bütün animeci dostlarıma iyi animeler

2 İnci bölümüde bitirdim. Sırada 3 üncü bölüm var ama 3 üncü bölümü bugün izlermiyim bilmiyorum. Neyse her zaman animeyi bilmek izlemek isterdim ahanda bugün başlangıcı oldu. Neyse bütün animeci dostlarıma iyi animeler
Hocam ben daha çok: Herkes tarafından dışlanan bir çocuğun kendini herkese kanıtlamasını (Naruto), Bir insanın kardeşi için neler yapabileceğini (FullMetal Alchemist) ve bunun gibi animeleri izlediğim için MHA bana çok çocuksu gelmiştir. Siz sevdiyseniz sıkıntı yok zaten önemli olan sizin görüşünüz, iyi seyirler 😅.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı