Anime önerisi

Konosuba.
Buradan ilginize çeken anime bulabilirsiniz.

Ben ilk anime deneyimimi Kidz/Animez adlı TV kanalından deneyim ettim. Lakin ben böyle bir anime kitlesiymiş falan bilmezdim. Rastgeldim izledim işte. Bleach, Naruto, Simyacı derken güzel zamanlar geçti.

Şu anki bir çok yeni anime bu izlediğim animelerden esinlenmiş gibi duruyor ve bağıran aptal anime kızlarından hiç hoşlanmam.

Anime önerisi;
- Naruto,
- Bleach,
- Full Metal Alchemeist,
- Death Note,
- Ghost in the Shell,
- Gintama.

Son düzenleme:
Merhabalar ben normalde hiç anime izlemem açık konuşmak gerekirse Anime'yi sevmem ama son zamanlarda internette anime izleyen kitlenin büyümesi ve daha çok kişinin anime izlemesi biraz dikkatimi çekti ve bende "bu Animeler'de insanları kendine çekecek bir şey olmalı" diyerek tuhaf bir şekilde Anime'ye karşı meraklandım öncellikle yeni başlayan biri hangi animeleri izlemelidir asıl sorum bu ancak sizden bir şey rica ediyorum acaba bu animelerde cinsellik, aşk vb. konular geçiyor mu geçiyor ise ne kadar sıklıkta olduğunu belirtirseniz daha iyi olur.
demon slayer, nami deger kimetsu no yaiba. eger samuray veya kilic gibi seylere ilginiz varsa net izleyin hocam.

asıl sorum bu ancak sizden bir şey rica ediyorum acaba bu animelerde cinsellik, aşk vb. konular geçiyor mu geçiyor ise ne kadar sıklıkta olduğunu belirtirseniz daha iyi olur.
Nasıl ki direkt aşk ve romantizm temalı film ve diziler varsa animeler de öyle. Herkese hitap eden çok değişik ve çok geniş bir evreni var animelerin. Tavsiyem benim gibi izlemeye karar verdiğin animeye myanimelist'ten türüne bakmak. Romantizm ve cinsellik sevmiyorsan "romance, ecchi, hentai, harem" taglerini gördüğün animelerden uzak durursun. 👍

yeni başlayan biri hangi animeleri izlemelidir
Bu sorunun cevabı kişiden kişiye o kadar çok değişiyor ki... Mesela popüler olarak herkesin Death Note ile animeye başlaması var. Ben buna karşıyım. Bence en azından 5-10 anime izledikten sonra başlanmalı.
Sevdiğin filmleri söylersen veya bir animeden nasıl bir beklentin var onları söylersen (full aksiyon mu, biraz sakin biraz aksiyon mu, komedi mi dram mı, bilimkurgu mu, konusu güzel olsun hepsi olur mu vs vs) nokta atışı anime tavsiyesi verebilirim.

One punch man, eğer süper kahramanlara ilgin varsa my Hero academia son olarak demon slayer kny. Demon Slayer'ı sakın kaçırma kesinlikle izle bence en iyi anime o. İlk 3 bölümü belki sıkar fakat ardından inanılmaz iyi oluyor. Bir de jujutsa kaisen var üsttekilerin hepsini seversen onu da izle.

Herkes aynı şeyleri yazmış git JoJo izle.

1628498404699.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı