Merhaba, sevdiğim animeler arasında kaiji, steins gate, Monster, fmab, fate Zero, erased, promised neverland(ilk sezon) ve koe no katachi var. Psycho Pass'e de başlamayı düşünüyorum. Bunlara benzeyen önerebileceğiniz anime var mı?
Your Lie in April, HxH ve Demon Slayer izlerken sıkılmıştım. Tokyo Revengers mangasını okuyorum. Fate Unlimited Blade Works'e pek iyi değil demişlerdi ama bir bakacağım teşekkürler.Hepsi birbirinden farklı animeler, HunterXHunter öneririm Fmab'a benziyor; Your lie in April'ı öneririm Koe no katachi gibi romantizim animesi; Fate Unlimited Blade Works'ü öneririm, Fate Zero'nun devamı. Yeni çıkan animelerden Tokyo Revengers'a bakabilirsin Erased ve Steins Gate'e benziyor. Onun haricinde yine yeni animelerden Demon Slayer da fena değildir.
Psycho Pass'e yarın başlayacağım. Diğer yazdığını pek duymamıştım bakacağım teşekkürler.Psycho-Pass'e başla direkt. GitS-SAC'a da bakabilirsin.
Evangelion; şaheserlerden birisidir, öneririm.
Evangelion serisinde mecha tagı olabilir ama bu seriyi ön plana çıkaran olay o tag değil, izleyince görürsünüz.Mecha pek sevmediğim için başlamamıştım ama çok övüldüğünü gördüm ne kaçırdığımı merak ediyorum belki bir ara başlarım. Liste de güzelmiş bu arada teşekkürler.
Evangelion serisinde mecha tagı olabilir ama bu seriyi ön plana çıkaran olay o tag değil, izleyince görürsünüz.![]()
Naruto.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.