Anime önerisi

Naruto, Bleach, One Piece bunları bitirmenizi öneririm ama ömrünüz yeter mi bilemem.
Naruto serisi öneririm.
O kadar uzun animelere çok fazla yaklaşmıyorum çünkü onları izleyecek kadar vaktim olmuyor.

Chainsaw man izleyin hocam.
Bölümlerin hepsi paylaşıldığı zaman izlemeyi düşünüyorum şu an.

Bence yavaştan Naruto'ya başlayabilirsiniz izlediğiniz anime sayısı az değil.
Naruto harici önereceklerim:
The Disastrous Life of Saiki K, Kaguya-sama Love is War, Mob Psycho 100, Horimiya, Death Note, Oregairu, Kuroko no Basket, Noragami, Demon Slayer, Mushoku Tensei (ecchi rahatsız etmez herhalde izlediklerinizin çoğu ecchi zaten), Food Wars (ecchi) bunlara bakabilirsiniz.
Redo of Healer gibi abartı olmadığı sürece ecchi animeler rahatsız etmiyor. Teşekkürler bu arada öneriler için diğer arkadaşlarında yazdıkları dahilinde şu an hepsine tek tek bakıyorum ve hoşuma gidenleri listeye alıyorum.

Böyle bir baş yapıttan mahrum kalınmamalı ayrıca Dxd izlemiş ecchi ile arası kötü değildir.

Redo of Healer bana abartı geldiği için 2. bölümde bırakmıştım, DxD ise hafif geldiğinden ve olay örgüsü hoşuma gittiğinden izlemiştim. Çoğu abartı gelen sahneleride atladım tabii.

Şu sıralar güzel ve saracak animeler arıyorum fakat ya başladıklarım belli bir noktadan sonra sıkıyor ya da ilk bölümden bıraktırıyor. Resimde bulunan animelerden veya izlediğim animelerin türlerine yakın olursa ve baskın olarak büyü içerirse memnun olurum.

izlediklerim:​
  • High school DxD.
  • Kitsune no koe.
  • Shinmai maou no testament.
  • Ichiban ushiro no daimaou.
  • Vermeil in Gold.
  • Absolute Duo.
  • Gakusen toshi asterisk.
  • Rakudai kishi no cavalry.
  • Dragonar academy.
  • Fuuka
  • Sono bisque doll wa koi WO suru.
  • Seireitsukai no Blade dance.
  • The misfit of demon king academy.
  • Trinity seven.
  • How not to summon a demon lord.

Jojo referansı hocam 😃 Jjba, Baki, Romantic Killer, Tensei Shitara, Blue Lock ve son olarak Tsuba'yı öneririm.😃

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı