Anime Önerisi

İnitial D izle geç.

Aşk istersen akagami no shirayuki-hime var.

Çince izlerim dersen eğer douluo dalu var, doupo cagqiong var (ilk iki sezonunun editini ben yapmıştım öneririm.), sheng shi zhuang niang var (editini yaptım yine), the furious yama var chill kısa eğlenceli.

Hocam initial D ye bayıldım harika bir animede neden sadece onu izle geç dedin anlamadım o kalitede o tatta anime yok mu ben pek anlamıyorumda ondan sordum?

Code Geass
Youjo Senki
Kizumonogatari
Cowboy Bebop
Monster
Neon Genesis Evangelion
Vinland Saga
Fate Zero
Bungo Stray Dogs
Gangsta
91 Days
I Want Eat Your Pankreas
A Silent Voice
Hellsing Ultimate
Re Zero
One Punch Man
No Game No Life
Overlord
Drifters
Hai To Gensou No Grimgar
Mobile Suit Gundam: Iron Blood Orphans
Dororo
Black Lagoon
Noragami
Zankyou No Terror
Highschool Dxd
Kono Suba
Violet Evergarden
Zetsuen No Tempest
Akame Ga Kill
Pshyco Pass
Elfen Lied
Fire Force
Goblin Slayer
Devilman Crybaby
Owari No Seraph
Drifters
God Eater
Cyberpunk Edgerunners
Shinchou Yuusha
Densetsu No Yuusha
Burn The Witch
Highschool Of The Dead

Highschool Of The Dead ile başla sonra öbürlerine bakarsın.
Bunlara ek:
  • Paprika
  • Perfect Blue
  • Grand Blue
  • Ghost in the shell
  • Boondoks
önerebilirim.

Ben öyle anime izleyicisi biri değilimde initial D'yi izleyince rahatsız oldum fazla gerçekçi, adamın kız arkadaşı para için başka adamla birlikte oluyor fakat gizli olarak baba diyor sırf anlaşılmasın diye bu nasıl bir anime dedim hatta sonra çocuk hesap sorunca bu bana neden kızdı modunda ancak gerçek hayatta olur bu durum, izleyici kitlesini fazla tutmak için gizli mesajlar var, hiçbir filmde bu şekilde bir senaryo ya da çekim uyguluyamazsın, gizli mesajlar ve yaşanmışlığı hissediyorsun, bana bu tarz anime gerekli fakat daha ben görmedim.

Hellsing'i izledim hiç beğenmedi o onu vuruyor öldürüyor eee yani boş, ne yaşanmışlık ne gerçeklik saçma yani aksiyon filmi gibi bir şey, tavşan kız güzeldi mesela bu initial D de o modda istediğim tarzda anime bulmak gerçekten zor geliyor.

Hocam initial D ye bayıldım harika bir animede neden sadece onu izle geç dedin anlamadım o kalitede o tatta anime yok mu ben pek anlamıyorumda ondan sordum?

Şu ana kadar Japon animelerinde en başarılı ürünlerden biri eski olmasına rağmen her izleyişimde ayrı keyif zevk verdi.

O yüzden izle geç dedim. Düşünmemesi için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı