Mangadexden mangasını okuycam bir kere izledim mangası daha güzelmiş, bir de onun yazarının iki mangası daha var onlara da bakacağım, bu tarzda bir şey izlemek istiyorum bulamıyorum olayın sadece arabalarla ilgili yok yaşanmış olaylar oluyor bazı o animenin içinde gerçek olduğunu olan bir olay olduğunu anlıyorsun.
Şimdi bu animede yaşanmış olaylar gerçek dışı gelmiyor bir yaşanmışlık var birisinin hayatında araştırınca fark ettim bir de hikayeyi düşünce gerçekçi öyle doğaüstü bir şey yok her şey mantıklı geliyor.
Demek istediğim çocuğun başına gelenler ona yapılan konuşmalar, tanıştığı insanların tavırları konuşmaları, sevgilisini geçim sıkıntısı yüzünden sugar daddy ile takılması, babasının tavırları falan hepsi akla yatkın ve gerçekçi öyle mantık dışı bir tavır ya da konuşma yok, senaryo diyemiyorsun yaşanmış olduğunu düşünce hissediyorsun bu şekilde bir anime olsun isterimde öyle bir şey göremedim daha.
Mesela sugardaddy ile takılıyor kız ama sonrasında ortaya çıkınca hiçbir şey olmamış gibi davranıyor yaptığından pişman bile değil bu ancak gerçek hayatta olur hangi filmde böyle bir şey olur bunun gibi yaşanılan olayların gerçekliği beni bağladı. Hatta ne alaka neden kızdı modunda.
Böyle film çeksen yasaklanır.