Anime Önerisi

Şu ana kadar Japon animelerinde en başarılı ürünlerden biri eski olmasına rağmen her izleyişimde ayrı keyif zevk verdi.

O yüzden izle geç dedim. Düşünmemesi için.

Hocam o anime gerçek hikaye onu düşününce anlıyorsun rahatsız oluyorsun normal bir şey değil. Ben mi abartıyorum? O tarzda bir şey var mı?

Hocam o anime gerçek hikaye onu düşününce anlıyorsun rahatsız oluyorsun normal bir şey değil. Ben mi abartıyorum? O tarzda bir şey var mı?

Ne demek istediğinizi anlayamadım.

Şu ana kadar Japon animelerinde en başarılı ürünlerden biri eski olmasına rağmen her izleyişimde ayrı keyif zevk verdi.

O yüzden izle geç dedim. Düşünmemesi için.

Mangadexden mangasını okuycam bir kere izledim mangası daha güzelmiş, bir de onun yazarının iki mangası daha var onlara da bakacağım, bu tarzda bir şey izlemek istiyorum bulamıyorum olayın sadece arabalarla ilgili yok yaşanmış olaylar oluyor bazı o animenin içinde gerçek olduğunu olan bir olay olduğunu anlıyorsun.

Ne demek istediğinizi anlayamadım.

Şimdi bu animede yaşanmış olaylar gerçek dışı gelmiyor bir yaşanmışlık var birisinin hayatında araştırınca fark ettim bir de hikayeyi düşünce gerçekçi öyle doğaüstü bir şey yok her şey mantıklı geliyor.

Demek istediğim çocuğun başına gelenler ona yapılan konuşmalar, tanıştığı insanların tavırları konuşmaları, sevgilisini geçim sıkıntısı yüzünden sugar daddy ile takılması, babasının tavırları falan hepsi akla yatkın ve gerçekçi öyle mantık dışı bir tavır ya da konuşma yok, senaryo diyemiyorsun yaşanmış olduğunu düşünce hissediyorsun bu şekilde bir anime olsun isterimde öyle bir şey göremedim daha.

Mesela sugardaddy ile takılıyor kız ama sonrasında ortaya çıkınca hiçbir şey olmamış gibi davranıyor yaptığından pişman bile değil bu ancak gerçek hayatta olur hangi filmde böyle bir şey olur bunun gibi yaşanılan olayların gerçekliği beni bağladı. Hatta ne alaka neden kızdı modunda.
Böyle film çeksen yasaklanır.

Son düzenleme:
F
Seç beğen al.
Kaiko sareta ankoku heishi (30-dai) no Slow'na second Life.
Ijiranaide, nagatoro-san
Isekai nonbiri nouka.
Urusei yatsura (2022)
Tonikaku kawaii.
The misfit of demon king academy.
Akame ga kill.
Code geass.
One punch man.
Sono bisque doll wa koi WO suru.
Seishun buta yarou wa bunny girl senpai no yume WO minai.
Komi-san wa, comyushou desu.
Horimiya.
Assassinatıon clasroom.
Kage no jitsuryokushani naritakute.
Classroom of the Elite.
5-toubun no hanayome.
dostum adam beğendiği sormuş izlediklerini değil D:

Beğendiğim animeler zaten. İzlediklerimi yazsam ohooo...

╱╱▏┈┈╱╱╱╱▏╱╱▏
▇╱▏┈┈▇▇▇╱▏▇╱▏
▇╱▏▁┈▇╱▇╱▏▇╱▏▁
▇╱╱╱▏▇╱▇╱▏▇╱╱╱
▇▇▇╱┈▇▇▇╱┈▇▇▇╱

Mangadexden mangasını okuycam bir kere izledim mangası daha güzelmiş, bir de onun yazarının iki mangası daha var onlara da bakacağım, bu tarzda bir şey izlemek istiyorum bulamıyorum olayın sadece arabalarla ilgili yok yaşanmış olaylar oluyor bazı o animenin içinde gerçek olduğunu olan bir olay olduğunu anlıyorsun.

Şimdi bu animede yaşanmış olaylar gerçek dışı gelmiyor bir yaşanmışlık var birisinin hayatında araştırınca fark ettim bir de hikayeyi düşünce gerçekçi öyle doğaüstü bir şey yok her şey mantıklı geliyor.

Demek istediğim çocuğun başına gelenler ona yapılan konuşmalar, tanıştığı insanların tavırları konuşmaları, sevgilisini geçim sıkıntısı yüzünden sugar daddy ile takılması, babasının tavırları falan hepsi akla yatkın ve gerçekçi öyle mantık dışı bir tavır ya da konuşma yok, senaryo diyemiyorsun yaşanmış olduğunu düşünce hissediyorsun bu şekilde bir anime olsun isterimde öyle bir şey göremedim daha.

Mesela sugardaddy ile takılıyor kız ama sonrasında ortaya çıkınca hiçbir şey olmamış gibi davranıyor yaptığından pişman bile değil bu ancak gerçek hayatta olur hangi filmde böyle bir şey olur bunun gibi yaşanılan olayların gerçekliği beni bağladı. Hatta ne alaka neden kızdı modunda.
Böyle film çeksen yasaklanır.

MF ghost diğer mangası. İnitial D'den sonrası anlatılıyor gibi diyeyim.

Seri zaten 90'larda olduğun ve o sugar dady mevzusunda dece konuşma geçtiğinden çok da bir sorun olmamıştır herhalde.

Zaten olabilecek şeylerolduğundan gerçekçiği var bazı sahneler dışında.

Uzunluk vs. hiç fark etmez. İzleyip beğendiğiniz bir anime var mı?

Attack on titan, Naruto, boruto, One piece, demon slayer önermezseniz sevinirim.

Eklemeyi unutmuşum. Death Note da önermezseniz iyi olur.

Lütfen baccano izleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı