Anime önerisi

plew

Zeptopat
Daha fazla  
Ben izlemeye yeni başladım sırasıyla izlediklerim: Overlord, no Game no Life, tensei shitara slime dattaken, konosuba bunları baz alarak bana da öneri yapar mısınız?
(Adını unuttuğum bir tanesi var ergenlikten dolayı özel güçlere sahip oluyorlar devlet yakalamasın diye diğer özel gücü olanları kurtarmaya çalışıyorlar onu hiç beğenmemiştim. Sanırım fantastik oyun dünyaları daha çok hoşuma gidiyor, konosubayı da yeni bitirdim aman aman bir şey olmasa da eğlendim.)

Ben izlemeye yeni başladım sırasıyla izlediklerim: Overlord, no Game no Life, tensei shitara slime dattaken, konosuba bunları baz alarak bana da öneri yapar mısınız?
(Adını unuttuğum bir tanesi var ergenlikten dolayı özel güçlere sahip oluyorlar devlet yakalamasın diye diğer özel gücü olanları kurtarmaya çalışıyorlar onu hiç beğenmemiştim. Sanırım fantastik oyun dünyaları daha çok hoşuma gidiyor, konosubayı da yeni bitirdim aman aman bir şey olmasa da eğlendim.)
Solo leveling, Classroom of elite

Solo leveling, Classroom of elite
Fate zero kesinlikle izleyin şiddetle öneririm.

Classroom of Elite izleyebilirsiniz 3 sezon kadar. Çok uçmalı kaçmalı değil ama gizem, psikoloji türünde. Beğenirseniz novele de başlayın.

Bunlarla alakası yok ama arabaları seviyorsan kesinlikle * İnitial D * izlemen lazım.

simdi otaku olarak cevaplıyom

black butler
moriarty the periot
vanitas no carte
bungou stray dogs
91 days
one punch man
naruto/ naruto shippuden
one piece(diğerlerini izle bunu en son)
demon slayer
attack on titan
jujutsu kaisen
susou no frieren
haikyuu
blue lock
mushkou tensei
the eminence in shadow
solo leveling(mhanwasını oku bunun benzeri 48739483 tane var)
chainsaw man
hxh
toilet bound hanako-kun
spy x family
erased
assasion classroom
sword art online
angels of death
the promised neverland
bastard
tokyo revengers
tokyo ghoul