Anime önerisi

-Mirai Nikki
-Classroom of the Elite
-Oregairu
-The Eminence in Shadow
-The Rising Of The Shield Hero*
-Oshi no Ko
-Kaguya-Sama Love is War
-Zom 100 Bucket List Of The Dead
-Vanitas no Carte*
-Bungou Stray Dogs
-Mashle
-Parasyte
-Sousou no Frieren
-Mob Physco 100
-Horimiya
-Mushoku Tensei
-The God of Highschool*

Yukarıda yazılmamış olanlardan önermeye çalıştım. Konularını araştırıp seçebilirsin.

Yukarıda The Rising Of The Shield Hero ve Vanitas no Carte animelerini ''*'' ile işaretledim.

Sebepleri şu şekilde:

-Vanitas no Carte için yeni sezon bekleniyor fakat mangası çok yavaş ilerlediğinden uzun bir süre çıkacağını sanmıyorum.

-The God of Highschool animesinin yeni sezonu çıkıp çıkmayacağı belli değil. Ek olarak bu anime bir manhwa yapımdır.

-The Rising Of The Shield Hero ise 1. sezondan sonra çok sıkıcı ilerleyen bir anime.

Başlangıç olarak Jujutsu Kaisen daha sonra Naruto - Naruto Shippuden ve ardından Demon Slayers

YKS'ye son 6 ay kaldı. Sınava girip üniversite de şunları izlemeyi düşünüyorum. Listeye ekle çıkar yapılır mı yoksa iyi bir liste mi?

Anime listesi:

Blue Lock.
Hunter x Hunter.
Jujutsu Kaisen.
Chainsaw Man.
Demon Slayer.
Koutetsujou no kabaneri.
Steins; gate.
Re: Zero.
Vinland Saga.
Solo Leveling.
One Piece.
Bleach.

Soul eater
Full metal alchemıst
Jojo
Re Zero
Ve ekleyeyim dedim my Hero academıa ve sword art Online mid animeler izledim vaktinizi ayırmayın.

YKS'ye son 6 ay kaldı. Sınava girip üniversite de şunları izlemeyi düşünüyorum. Listeye ekle çıkar yapılır mı yoksa iyi bir liste mi?

Anime listesi:

Blue Lock.
Hunter x Hunter.
Jujutsu Kaisen.
Chainsaw Man.
Demon Slayer.
Koutetsujou no kabaneri.
Steins; gate.
Re: Zero.
Vinland Saga.
Solo Leveling.
One Piece.
Bleach.

Bunları izleyecekseniz vinlandı sona bırakın, ilk izlerseniz diğerleri çok kötü gelecektir.
Jojo ve berserkte öneririm. Ayrıca izlemediysen Monster ve Death Note'ta var.

Bleach her ne kadar favori animem olsa bile konu işleyişi olarak ilk bölümlerde yavaş kalıyor bu listede ilk izlenmesi gerek 3 anime 1. Hunter x Hunter 2. re-Zero 3. Jujutsu Kaisen bu üç animeyi izlediğinizde sıkılmiyacağınıza eminim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı