Anime önerisi

Anime izlemeye yeni başladım. Sadece 3 anime izledim One punch man, Solo Leveling, Mashle magic and muscles. Bunlar gibi anime önerir misiniz?

Kral ben yeni animeye başlayan kişilere hep eski serilerden başlamasını öneririm. Yeni serilerin çizimlerine alışınca çoğu kişi eski animeleri izlemiyor ve bazı arkadaşların da dediği gibi MyAnimeList hesabı açmanı öneririm uzun süre anime izledikten sonra bunu izlemiş miydim diye hatırlamakta zorlanabiliyorsun. Benim tavsiyem önce 2015 öncesi serileri silip süpürmen 2015 sonrası animelere daha sonra belirli bir seviyede anime tükettikten sonra başlamanı öneririm. 2015 öncesi dönem cidden çok iyi ancak yeni nesil çizimleri kaliteli animeler ve reklam yüzü animeler yüzünden anime dünyası çok küçük veya anlaşılmaz sanılabiliyor bunun nedeni ilk başladıkları türlerin fazla dopamin salgılatan seriler olması diğer keyifli animeleri izlemenin önüne geçiyor. Senin için yıl yıl anime izleme listesini aşağıya bırakıyorum.

1990-2000 yılı arasındaki kaliteli animeler(film ve dizi karışık verdim)
Cowboy Bebop.
One Piece(güncel olarak devam etmektedir)
Berserk.
Mononoke hime.
Perfect blue.
Yuu yuu hakusho.
Slam Dunk.
Evangelion.
Initial D serisi.
Romeo no aoi sora.
Rurouni kenshin.
Ghost ın the Shell.
Ginga Eiyuu Densetsu gaiden.
Trigun.
Slayers Next.
Golden boy.
Memories.
Rurouni kenshin.
Doreamon(asıl çıkış tarihi 1979 ama ben efsanevi bir seri olduğu için buraya ekledim ve zaman zaman remake yapılan bir anime asla eskimiyor)
JoJo serisi.
Hunter x Hunter.
Unuttuğum atladığım seriler olabilir bu serilerin bazıları aşırı eski olduğu için Türkçe altyazısını bulamayabilirsin ben çoğunlukla tüm animeleri altyazısız izliyorum ya da izlemeye çalışıyorum Japonca'mın yetmediği yerlerde alt yazılı izliyorum.
2000-2010 arasında çıkan güzel animeler.
Clannad(tabii ki en başa gelecekti bu yılların best of besti ama bundan sonra saydığım animelerin de pek bir farkı yok animelerin Prime dönemi benim gözümde bu yıllar)
Code Geass(ikinci best of best)
Monster(üçüncü best of best)
Hajime no Ippo(dördüncü best of best)
Sen to chihiro no kamikakushi.
Death Note(bu anime yeni başlayanlara çok önerilir özellikle benim başladığım yıllarda herkesin ağzına bunu dayıyorlardı izlesin diye güzel bir seri(bence abartılıyor fazla hyplandığını düşündüğüm animelerden))
Tengen toppa guren lagann(bu da bir zamanların efsanesi)
Mushishi(belki de en sevdiğim MC'lerden birisi bu animededir)
Nana(bu aralar taze ikinci kez bitirdiğim için mi bilmiyorum her yerde Nana editleri görüyorum)
Natsume yuuhinchou.
Kara no kyoukai(bu film serisini izlemeyen insanlara üzülüyorum ilk çıktığı andan itibaren bitene kadar kalitesinden ödün vermeyen dönemin eni iyilerindendir kendisi)
Major serisi(biraz düşününce sanırım bu seri zaten kıt kanaat çıkarılan spor animelerinin sanalda parladığı ilk seri Tsubasa'yı saymazsak)
Gintama.
Baccano.
Naruto(devam serisi olan borutoyu izleme gerçekten rezalet bir yapım vakit öldürmeye değmez)
Bleach(hala devam etmekte olan bir seri yanlış hatırlamıyorsam yakın zamanda final duyurusunu yapmışlardı)
Redline.
Beck.
Black Lagoon.
Grappler baki(baki animesinin orijinal versiyonu)
Suzumiya haruhi no yuuutsu(bu anime çok çok uzun bir süre bazı sitelerde top tier listte kalmayı başarmış old but Gold animelerdendir)
Fullmetal Alchemist(Brotherhood versiyonunu izle o yeter eğer mangasını da okuyacağım diyorsan sen bilirsin ikisi arasında öyle ölümcül farklar yoktu yanlış hatırlamıyorsam)
Gankutsuou.
Detroit.
Tsubasa(futbol animesi olan tusbasa değil )
Flcl.
(Şimdi düşününce çok fazla kaliteli anime varmış bu dönemde çıkan yani Prime dönemi olduğunu biliyordum da kontrol edince benim bile izlemediğim bir düzineden fazla anime var bu dönemde yuh bir de kendime anime gurmesi derim)
Gake no UE no ponyo(beni animeye başlatan anime bunu çocukken bir kez TV de izlemiştim o zamanlardan beri anime izlemeye sıcağımdır bunu izlediğimde çok küçüktüm 7 8 yaşlarında olmam lazım)
Kanon.
Phantom(bu animeyi izledikten sonra çift ilişkilerine biraz daha farklı yaklaşacaksın benden demesi)
Ergo proxy.
Inuyasha.
Zan sayonara zetsubou sensei.
Soul Eater.
Gungrave.
Kuroshitsuji.
Genshiken.
Kino no tabii.
Higashi no eden.
Shaman king.
Saiyuuki gaiden(bu bir seri ben ilk animesinin ismini verdim devamını kendin araştırırsın)
(Çok fazla anime var bu yıllarda izlenebilecek bu dönemin animelerini izlemeyen animecilerle muhatap olmamayı tercih ederim genelde)
2010-2020(burayı iki parçaya ayıracağım 2015 öncesi ve 2015 sonrası olarak nedeni 2015 sonrası animeler yeni sayılır)
2015 öncesi animeler(bu yıl aralığı genelde 2010 öncesi animelerin devam serilerini çok fazla içeren bir dönem)
Steins; gate(benim animeye başladığımdan beri açık ara en ama en ama en çok sevdiğim animedir el psy congroo yalnız bu animeyi izlerken kafanın kesinlikle açık olması lazım yoksa hiçbir cacık anlamazsın)
Shingeki no Kyojin(herkesin tabiri ile Attack on Titan 2013 yılında çıktı ilk yıllar gerçekten efsaneydi ancak yapımcı şirket mappa izleyenleri bıktırana kadar servis etti animeyi o yüzden seri gözüne çok uzun gelebilir)
Fate serisi(fate serisi 2011 yılında çıkmış bir novel uyarlamasıdır seri oldukça popüler bir animedir ancak sezonları izlerken sana bağlantısız gelebilir)
Bakuman.
Rainbow.
Kuroko no basket.
Chihayafuru(gayet tatlı izlerken benim de çokça keyif aldığım bir animedir)
Monogatari serisi(uzuuuun bir seridir ve gayet güzel bitene kadar kalitesini bozmayan bir animedir yalnız serisini izlemeden önce izleme sırası için sağa sola bakmanı tavsiye ederim)
Uchuu senkan.
Kingdom serisi(hala devam etmekte olan kingdom serisi ilk 2012 yılında çıktı)
No Game No Life.
World trigger.
Angel Beats!!(izlediğim ilk animelerdendir)
Gosick.
Kill la Kill.
Saint seiya(MLBB oynayanların animeyi bilmeden aldığı skinlerin kaynak animesidir)
Nurarihyon no mago.
Kokoro.
Haikyuu!!
Log Horizon.
SAO(izleyenlerin ilk sezondan sonra beğenmediği bir animedir)
Tokyo Ghoul(mangasına kıyasla tam bir fiyasko olan bir animedir ancak ben animeyle yetineceğim şu an diyorsan izleyebilirsin çok kötü değil ama bunu izleyeceğine mangasını okumanı tavsiye ederim yakın zamanda remake i duyuruldu yeni seri ne zaman çıkar bilmiyorum ama bazı kaynaklarda 2026 diyordu ve aniplex tarafından yapılıyor inşallah bu sefer güzel bir şeyler çıkacak mangaya sadık kalırlarsa)
Beelzebub.
Guilty crown(resmi olarak izlediğim ilk animedir)
Gundam Build fighters.
Girls & panzer(bu animenin benim için yeri mistik bir edit animesi olması benim gibi tarihsel ve strateji oyunlarını seven biriysen mutlaka bu animenin editi bir kez karşına çıkmıştır)
Toshokan sensou.
2015 sonrası.
Danmachi.
Koe no Katachi.
Kaguya-sama
3 gatsu no lion.
Kimi no Na wa(sadece izle)
Mob Psycho 100(çizimleri hoşuna gitmeyebilir)
Vinland Saga(benim best of bestlerimdendir kendisi)
Made in Abyss.
Seishun buta yarou wa Bunny Girl Senpai no yume WO minai (kısaca bunny girl sanpai yazarsan bulursun)
One punch man.
Fruits Basket.
Yakusoku no Neverland.
Ansatsu kyoushitsu(assasination classroom)
Banana fish.
Kimetsu no Yaiba.
Saiki Kusuo no PSI-nan
Boku dake ga ınai machi.
Hibike.
Dr. Stone(bir gün evde bomba yapmasını öğrenebilirsin)
Dororo.
Golden kamuy.
Re: Zero.
Youjo Senki.
Bungou Stray Dogs.
Quanzhi gaoshou.
Tensei shitara Slime Datta Ken.
Noragami.
Death Parade.
Mahoutsukai no yome.
Boku no Hero Academia.
Relife.
Tate no Yuusha no Nariagari.
Overlord.
Driftersi.
Megalo box.
91 days.
Baki(grappler bakinin remake i)
Beastars.
Charlotte.
Gate.
2020 sonrası animeler.
Sousou no Frieren.
Chainsaw Man.
Jujutsu Kaisen(hiçbir s** anlattığını düşünmediğim tamamen abartıldığını düşündüğüm boş beleş bir anime)
86.
Alien stage(müzik animesidir her kitleye hitap etmez)
Chi. Chikyuu no undouni tsuite.
Mushoku Tensei.
Cyberpunk.
Solo Leveling.
Oshi no Ko.
Ousama ranking(bu anime... Kalbimden bir parça çaldı götürdü)
Dandadan.
Spy x Family.
Pluto.
Girls band Cry.
Medalist.
Fumetsu no Anata e e e e(şiddetle tavsiye edilir)
Yofukashi no Uta.
Shangri la frontier.
Kaijuu 8-gou
My Dress-Up Darling.
Unuttuğum ve atladığım gözümden kaçan o kadar çok anime var ki derya deniz. O yüzden tüm anime severler adına atladığım ve söylemeyi unuttuğum animelerden dolayı özür dilerim.
Yazmaktan yoruldum neyse kısacası güncel ve yeni animelerden önce tavsiyem eski animeleri bitirmen. Nedeni ise çok fazla tüketilecek kaliteli içerik var ve sen yeni animeler ile başlarsan eski animelerin çizimleri seni cidden çok fazla bayabilir.

Son düzenleme:
Anime izlemeye yeni başladım. Sadece 3 anime izledim One punch man, Solo Leveling, Mashle magic and muscles. Bunlar gibi anime önerir misiniz?
Millet boş yapmış o kadar anime arasından bir tanesini seçip izlemene gerek yok, Netflix üyeliğin varsa bu ikisinin pilot bölümlerini izleyip beğenip devam edebilirsin beğenmezsen rastgele bir şeyler izle her anime herkese hitap etmiyor sonuçta herkesin önerdiği çoğu anime leş gibi zaten.

Claymore
Dororo

12 bölümlük tek oturuşta izleyebileceğin çerezlik eğlenceli aksiyon animesi olarak da "Akiba Maid War" öneririm çok düşük beklentiyle sırf izleyerek bir şey bulamadığım ve yemeğim soğuduğu için açmıştım ama izlemeyi bırakmak istememiştim ama kimsenin bahsettiğini görmedim belki sadece ben sevmişimdir.

Millet boş yapmış o kadar anime arasından bir tanesini seçip izlemene gerek yok, Netflix üyeliğin varsa bu ikisinin pilot bölümlerini izleyip beğenip devam edebilirsin beğenmezsen rastgele bir şeyler izle her anime herkese hitap etmiyor sonuçta herkesin önerdiği çoğu anime leş gibi zaten.

claymore
Dororo

12 bölümlük tek oturuşta izleyebileceğin çerezlik eğlenceli aksiyon animesi olarak da "akiba maid war" öneririm çok düşük beklentiyle sırf izleyerek bir şey bulamadığım ve yemeğim soğuduğu için açmıştım ama izlemeyi bırakmak istememiştim ama kimsenin bahsettiğini görmedim belki sadece ben sevmişimdir.

Meido Sensou güzel anime kanka çıktığı dönemden kaynaklı şu an reklam yüzü animeler bu tip animelerin önünü kesiyor, mesela Ousama Ranking de aşırı popüler değildir ama aşırı kaliteli bir yapımdır aynı şekilde veya Fumetsu no Anata e de çok parlamamıştı. Bir de kanka bu anime biraz daha doğrudan Japon kültürü ile alakalı bir anime ondan TR'de tutmaması da normal mesela TR kitlesi kadın MC'leri çok sevmez çok fazla başarılı yapım sırf MC'si kadın diye çevirilmiyor, TR'de böyle birtakım problemler var. TR anime izleyicisi genel anlamda çöp bir vaziyette sadece popüler kültür animeleri ön planda tutuluyor daha çok.

claymore
Dororo

12 bölümlük tek oturuşta izleyebileceğin çerezlik eğlenceli aksiyon animesi olarak da "akiba maid war" öneririm çok düşük beklentiyle sırf izleyerek bir şey bulamadığım ve yemeğim soğuduğu için açmıştım ama izlemeyi bırakmak istememiştim ama kimsenin bahsettiğini görmedim belki sadece ben sevmişimdir.

Bak animeler hakkında sana şöyle bir yorum yapayım mal(MyAnimeList) puanı 100k kişiden sonra 7 ve üzeri ise o anime güzeldir 100k kişiden sonra mal puanı 6 üstüyse o anime izlenir demektir ama 6 ya yakın ve altında ki animeler tam bir rezalet bazı anime manga uyarlamaları da aynı şekilde rezalet puanı yüksek olmasına rağmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Meido Sensou güzel anime kanka çıktığı dönemden kaynaklı şu an reklam yüzü animeler bu tip animelerin önünü kesiyor, mesela Ousama Ranking de aşırı popüler değildir ama aşırı kaliteli bir yapımdır aynı şekilde veya Fumetsu no Anata e e de çok parlamamıştı. Bir de kanka bu anime biraz daha doğrudan Japon kültürü ile alakalı bir anime ondan TR'de tutmaması da normal mesela TR kitlesi kadın MC'leri çok sevmez çok fazla başarılı yapım sırf MC'si kadın diye çevirilmiyor, TR'de böyle birtakım problemler var. TR anime izleyicisi genel anlamda çöp bir vaziyette sadece popüler kültür animeleri ön planda tutuluyor daha çok.

Bak animeler hakkında sana şöyle bir yorum yapayım mal(MyAnimeList) puanı 100k kişiden sonra 7 ve üzeri ise o anime güzeldir 100k kişiden sonra mal puanı 6 üstüyse o anime izlenir demektir ama 6 ya yakın ve altında ki animeler tam bir rezalet bazı anime manga uyarlamaları da aynı şekilde rezalet puanı yüksek olmasına rağmen.

Çok doğru hocam. Yeni nesil izleyiciler 3-5 tane herkesin izlediği animeye bakıp bırakıyor sarmadı beni filan diyor. Eskilerden kim kaldı hocam... :(

Çok doğru hocam. Yeni nesil izleyiciler 3-5 tane herkesin izlediği animeye bakıp bırakıyor sarmadı beni filan diyor. Eskilerden kim kaldı hocam... :(

Biraz forumlara dadanmamaın nedeni o aslında önceden forumlarda aktif olmama gerek kalmıyordu bu tip konularla ilgili mutlaka bir başlık buluyordum bak geçen gün Gintama için konu açtım hala cevap yazan yok kral.

Bak animeler hakkında sana şöyle bir yorum yapayım mal(MyAnimeList) puanı 100k kişiden sonra 7 ve üzeri ise o anime güzeldir 100k kişiden sonra mal puanı 6 üstüyse o anime izlenir demektir ama 6 ya yakın ve altında ki animeler tam bir rezalet
Ya bence de durum böyle ama ilk 10'a bakıyorum hepsi overrated mid animeler, ilk 2 sezon AOT çok sevmiştim, 3'den sonra insan vs insan, eldia vs marley olup konudan sapınca sevmemeye başladım. SAO 14. bölümden sonra ne olduğu belli değil, ama hâlâ 1. sezonunun puanı yüksek nasıl oluyorsa. Bir anime popülaritesiyle, puanıyla iyi olup olmadığına karar verilebilecek bir şey değil, IMDB'deki filmler gibi işlemiyor, çünkü japon olsun türk olsun global olsun kitlesi sakat.

8/10
Claymore
Dororo
Akiba Maid War
Chainsaw Man - The Movie: Reze Arc

7/10
Hellsing Ultimate
JoJo's Bizarre Adventure Part 3

6/10
Berserk
Great Teacher Onizuka
Death Note
Kokoro Connect
JoJo's Bizarre Adventure 2012 ( Part 1 & 2 )
A Silent Voice
Erased

5/10
Monster
Black Lagoon
Code Geass
Steins;Gate
Fate/Zero
Attack on Titan 1. sezon & 2. sezon
Danganronpa The Animation 1. sezon
Parasyte
Terror in Resonance
Ajin 1. sezon & 2. sezon
JoJo's Bizarre Adventure Part 5
Beastars
Cyberpunk: Edgerunners
Chainsaw Man
Tomodachi Game

Ben sadece dizi & film izleyen birisiyim ve anime çok nadir izlerim, bunlar 7 yılda puanladığım 70 animeden sadece 8-5 puan arası olanlar, benim için önemli olan hikayenin ne sunduğu, nasıl sunduğu ve ne kadar sürede sunduğu, yoksa Monster çok güzel anime ama çok uzun ortaları, evet bütün tanışılan karakterlerin arka planı çok detaylı, gerçek bir hikayeleri var ve çok güzel işleniyorlar, ama ne gerek var abi o kadar kişiyi tanımamıza? Sonda zaten hiç birinin önemi kalmayacak 24-26 bölüme sığdırabilecekleri plotu 74 bölüm yapıp seyir zevkini baltalamışlar mesela. Animesinin 1-38 chapterı işleyip filminin 39-52 chapterları işlediği Chainsaw Man mesela aradaki puan farkına bak. Filmi o kadar etkiledi ki beni hayatımda ilk defa manga okudum ve cidden merak ederek isteyerek okuyup 2 günde 52-233 bitirdim bile şu an bir sonraki sayfayı bekliyorum. Böyle şeyler yaptırabilen şeylerin değerinin bilinmesi lazım.

Son düzenleme:
Ya bence de durum böyle ama ilk 10'a bakıyorum hepsi overrated mid animeler, ilk 2 sezon AOT çok sevmiştim, 3'ten sonra insan vs insan, eldia vs marley olup konudan sapınca sevmemeye başladım. SAO 14. bölümden sonra ne olduğu belli değil, ama hâlâ 1. sezonunun puanı yüksek nasıl oluyorsa. Bir anime popülaritesiyle, puanıyla iyi olup olmadığına karar verilebilecek bir şey değil, IMDb'deki filmler gibi işlemiyor, çünkü Japon olsun Türk olsun global olsun kitlesi sakat.

8/10
claymore
Dororo.
Akiba maid war.
Chainsaw Man - the movie: Reze Arc

7/10
hellsing Ultimate.
JoJo's Bizarre Adventure part 3

6/10
berserk
Great Teacher Onizuka.
Death Note.
Kokoro connect.
JoJo's Bizarre Adventure 2012 ( part 1 & 2 )
A Silent Voice.
Erased

5/10
Monster
Black Lagoon.
Code Geass.
Steins; gate.
Fate/Zero
Attack on Titan 1. sezon & 2. sezon.
Danganronpa the animation 1. sezon.
Parasyte.
Terror in resonance.
Ajin 1. sezon & 2. sezon.
JoJo's Bizarre Adventure part 5
Beastars.
Cyberpunk: Edgerunners.
Chainsaw Man.
Tomodachi game

Ben sadece dizi & film izleyen birisiyim ve anime çok nadir izlerim, bunlar 7 yılda puanladığım 70 animeden sadece 8-5 puan arası olanlar, benim için önemli olan hikayenin ne sunduğu, nasıl sunduğu ve ne kadar sürede sunduğu, yoksa Monster çok güzel anime ama çok uzun ortaları, evet bütün tanışılan karakterlerin arka planı çok detaylı, gerçek bir hikayeleri var ve çok güzel işleniyorlar, ama ne gerek var abi o kadar kişiyi tanımamıza? Sonda zaten hiçbirinin önemi kalmayacak 24-26 bölüme sığdırabilecekleri plotu 74 bölüm yapıp seyir zevkini baltalamışlar mesela. Animesinin 1-38 chapterı işleyip filminin 39-52 chapterları işlediği Chainsaw Man mesela aradaki puan farkına bak. Filmi o kadar etkiledi ki beni hayatımda ilk defa manga okudum ve cidden merak ederek isteyerek okuyup 2 günde 52-233 bitirdim bile şu an bir sonraki sayfayı bekliyorum. Böyle şeyler yaptırabilen şeylerin değerinin bilinmesi lazım.

Kral bilmem farkında mısın ama aşırı epik bazı animelere 5 puan vermişsin meraktan soruyorum neye göre verdin. Code Geass'a Black lagoona Steins;Gate'e fate serisine bu puanları yani izlediğinden bir şey anlamadın diye bir animenin puanını kıramazsın. Code Geass gibi bir seri de hele evet anlaması zor bir anime kabul ediyorum ama kesinlikle 5 puanlık bir anime değil kral Code Geass ve Steins;Gate resmen küfretmişsin küfretmeden animelere.

Code Geass'a Black lagoona Steins;Gate'e fate serisine bu puanları yani izlediğinden bir şey anlamadın diye bir animenin puanını kıramazsın.

Neye göre verdiğimi açıklayayım, ben genellikle dizi izlediğim için ve uzun süre zarflarında uzun bölümler ve sezonlar tüketmeye alışık olduğum için belirli bir noktanın zirve noktasından çok genel olarak istikrarlı olmasına ve beni başındaki hikayeyle içine çekip sonuyla aklımda yer edinebilecek yapımları seviyorum. Onun dışında Code Geass çok severim, 1. sezonu mükemmel, 2. sezon biraz vasat 1. sezonun alıştırdığı standartlara göre ama sonu ile cidden benim o puanlarıma göre ettiğim küfrün yanında hiç bir şey, sanki bütün değerlerime sadece hakaret edilmemiş, bizzat değerlerime karşı girişimde bulunmuş gibi bir sondu ve sadece son bölümü değil, o son bölümü hazırlamak için kullanılan sezonun 2. yarısı öyleydi. O yüzden her ne kadar nefret edip hiç iyi bir düşünce barındırmasam da aklımda, sırf o 1. sezonun güzelliğinden dolayı 5 puanı verdim. Diğerlerini böyle detaylı anlatmayacağım ama hemen hemen aynı sebep, benim için bir şeyi iyiyle kötüyle ayıran şeyden birisi nasıl bittiğidir.

Lelouch gidip gözüne bakmadığı ve ciddi olmadığı halde Suzaku'nun kızı'nı öldürtüp mantıklı bir açıklaması olmadan "plot gereği" bir şekilde ikilinin arasını bozup, Suzaku'nun gözünü kan bulayıp her imkanda Lelouch'un ardından gidip başaramayıp, Lelouch'un kendisine Geass ile "Ölmemeyi" emredip en büyük sorununu daha büyültüp 1. sezondaki zekasından ve hırsından vazgeçip en sonunda kendisini ona öldürtmesi ve bunu aralarında anlaşarak Suzuka'ya "Zero" kostümü giydirip Lelouch'un mirasını hiç etmesi hiç iyi bir son değil.

Black Lagoon izlemesi zevkli de, oturup düşünüp beynini boşaltıp izleyince aslında hiç bir derinliği olmadığını anlıyorsun, Revy'nin kölesi olmak isteyip ağzında salyalarla izlemediğin sürece hikayedeki boşluğun ne kadar fazla olduğunu anlayıp, uzak doğu silahlı küfürlü ve hafif vahşet içeren bir sitcom dizisiymiş gibi bir şey ortaya çıkıyor.

Son düzenleme:
Hunter x hunter (lamı cimi yok izle)
Bleach
Death note
Noblesse
Vinland saga
black clover
the seven deadly sins
Fullmetal Alchemist
Narogami
Jujutsu Kaisen
sword art online
Chainsaw Man
... ilk önce üsttekileri izlemeni tavsiye ederim.
Youjo Senki
Malevolent Spirits: Mononogatari
Hell Paradise
Tougen anki
Mugen gacha
Wajutsushi
kengan ashura
kaiju no8
demon slayer
claymore

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler