Anime Önerisi

Hepsi kanser animeler. Sword art online dahil. Boku no Pico bir anime efsanesidir. Izlemezseniz gercekten cok sey kaybedersiniz.
Sword Art Online sadece SAO kısmı ondan sonrası kötü bir de son sezon sonları fena değil ama kalan cidden kötü. Tokyo Ghoul 1. sezondan sonra ne olduğunu belli değil zaten en baştan izlenmesi kötü animeler olmuş.

Sword Art Online sadece SAO kısmı ondan sonrası kötü bir de son sezon sonları fena değil ama kalan cidden kötü. Tokyo Ghoul 1. sezondan sonra ne olduğunu belli değil zaten en baştan izlenmesi kötü animeler olmuş.
Acik olmak gerekirse son sezonu cok iyiydi cizim acisindan. Hikayesi meh, pek iyi degildi. Tokyo Ghoul'den zaten animeye basladigimdan beri nefret ediyorum. Akame ga kill, OPM, NGNL gibi animeler izleseydi animelerin ne oldugunu cok iyi anlardi. Populer animeler cok tuhaf isliyor konularini. Mangadan bagimsiz oluyo bazilari.

d8b7aca9f617a2e637f5d86aae2322a78b1595b7_00.jpg
Bocu no pico bir külttür. Onu izlemeden anime seyrettim diyemezsiniz. Hele ki seyrederken karakterin duygularına eşlik etmediyseniz.

Her telden, çok uzun olmayan ve tercihen seinen anime önerirseniz sevinirim.
En sevdiğim anime olan JoJo'yu öneriyorum seinen denilebilir.
2 sezon Jotaro Kujo, Joseph
3 sezon Jotaro Kujo, Joseph
4 sezon Josuke, Jotaro Kujo
5 sezon Giorno Giovanna
Her sezon farklı kişiler var
Yukarıdaki kişilerin aile ağacı
Joseph- Jonathan'ın Torunu
Jotaro Kujo-Joseph'in Torunu
Josuke-SPOILER'e girebilir
Giorno Giovanna-SPOILER'e girebilir
Eki Görüntüle 407849Bocu no pico bir külttür. Onu izlemeden anime seyrettim diyemezsiniz. Hele ki seyrederken karakterin duygularına eşlik etmediyseniz.
aman o duygulara eşlik etmeyelim 😅

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı