Animecileri sevmiyorum

Size katılıyorum özellikle eski yakın arkadaşlarımdan biri inanılmaz fazla böyleydi hep tartışma oluyordu aramızda anime pp si kullandığında onu engellememi dersin yoksa ismini uchiha yapınca arkadaşlıktan çıkmamı hep öyle şeyler yapıyordum ve sonunda şu animecilik sevdası yüzünden arkadaşlığımız bitti.
Evleneceğim ve çocuklarımı animeden vb. şeylerden uzak tutacağım.

En iyini yapmış olursunuz hocam.

Her ne zaman oyunuma nicklerinde sama veya uchiha mıdır sasuke midir nedir öyle şeyler gelse, hep her şeyi ben çok biliyorum kafalarındalar, yaptıkları muhabbetler genelde tarzı, kötü oyunculardır, kendilerini oyunlarda hep iyi sanan ama en kötü oynayan tiplemelerdir, az önce 3 aydır oynamadığım LoL'e girdim ve karşıya umut sama diye birisi gelmiş, çocuğa vurmak için elini acıtmak istemezsin öyle bir tip, evleneceğim ve çocuklarımı animeden vb. şeylerden uzak tutacağım. Kendilerini çizgi hayatta sanıp her şeyi kolayca elde edebileceklerini sanıyorlar, benim gibi sevmeyen tayfa çünkü ile başlarsa mutlu olurum. Linç edecekler kendilerini hiç yormasın ben direkt göz ardı edeceğim.

Ben de öyle düşünüyordum. Lisede TV'de anime açıyorlardi ders çalışmamak için mecbur izliyordum. 10 15 bölüm Naruto izledikten sonra beni çok etkilemişti sonra yarım kaldı üniversitede hatırladım ve devamını izledim. Arkadaşlık, kardeşlik, güven gibi kavramlar çok derince anlatılıyor Naruto'da. Ayrıca animede ölen karakterler tekrar dirilebiliyorlardı. Bu da farklı bir hava katiyordu. 25 yaşındayım şu an. Küçükken insanların neden bazı farklı kararları(dini inanç ya da giyim vesaire) verdiğini anlamiyordum. Fakat şimdi her birey farklı ve herkes aynı kararı vermek zorunda değil. Erkek var köpe takıyor ya da dini inancı yanlış gibi... Artık bana düşen insanların kararlarına saygılı olmak ve bırak insanlar farklı olmayı seçsin. Herkesin kendine göre fikirleri ve düşünceleri var.

Ya şimdi kendi halinde kişilere bir şey söylemiyorum, kimse alınmasın. CSGO, bu aptal animecilerle dolu. 5 arkadaş girmezseniz bu oyunu oynayamazsınız. Çünkü takımınıza gelen kişiler %70 oranında aptal, kolsuz insanlar. Bu insanların da tamamı animeci. Bir de Rus ise zaten başlamadan leave atıyorum. CSGO'da ne kadar aptal insan varsa animecidir. CSGO'da ne kadar animeci varsa hepsi aptaldır. Yahu, biri de düzgün adam çıkmaz mı? Hayır kolsuz olsa sadece neyse. Hem toksik, hem oyun zekası düşük, hem sürekli AFK kalırlar. Bunlarla oyun oynamaya değmez. Alınacaklar olabilir, sizin de bu salak kitleye dahil olduğunuzu varsayıyorum.

Her ne zaman oyunuma nicklerinde sama veya uchiha mıdır sasuke midir nedir öyle şeyler gelse, hep her şeyi ben çok biliyorum kafalarındalar, yaptıkları muhabbetler genelde tarzı, kötü oyunculardır, kendilerini oyunlarda hep iyi sanan ama en kötü oynayan tiplemelerdir, az önce 3 aydır oynamadığım LoL'e girdim ve karşıya umut sama diye birisi gelmiş, çocuğa vurmak için elini acıtmak istemezsin öyle bir tip, evleneceğim ve çocuklarımı animeden vb. şeylerden uzak tutacağım. Kendilerini çizgi hayatta sanıp her şeyi kolayca elde edebileceklerini sanıyorlar, benim gibi sevmeyen tayfa çünkü ile başlarsa mutlu olurum. Linç edecekler kendilerini hiç yormasın ben direkt göz ardı edeceğim.
Sevmeyen bi benim sanıyordum. Hangi oyuna girsem hep animeci.

Gerçekten genelleme yapmasaydınız iyiydi bazı gibi kelimeler kullanabilirdiniz. Fazla anime izlerim fakat hiçbir nickimde sama, uchiha, sensei gibi şeyler kullanmıyorum. LoL gibi bir oyunda bile insanları kırmamaya çalışıyorum iyi oyundu veya bol şans gibi şeyler kullanıyorum. Anime ya da anime izleyenleri sevmeyebilirsiniz fakat genelleme yapmak yine de yanlış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı