Animecileri sevmiyorum

Animecileri sevmiyorum diye koskoca başlık yazarsa bende düşünmeden mesaj yazarım kimse kusura bakmasın daha düzgün yazsaydı bir şey olmazdı.
Efenim özür dilerim ben konuyu yanlış anladım

Animecileri sevmiyorum diye koskoca başlık yazarsa bende düşünmeden mesaj yazarım kimse kusura bakmasın daha düzgün yazsaydı bir şey olmazdı.
Efenim ben konuyu yanlış anladım özür dilerim.

Ya şimdi kendi halinde kişilere bir şey söylemiyorum, kimse alınmasın. CS:GO, bu aptal animecilerle dolu. 5 arkadaş girmezseniz bu oyunu oynayamazsınız. Çünkü takımınıza gelen kişiler %70 oranında aptal, kolsuz insanlar. Bu insanların da tamamı animeci. Bir de Rus ise zaten başlamadan leave atıyorum. CS:GO'da ne kadar aptal insan varsa animecidir. CS:GO'da ne kadar animeci varsa hepsi aptaldır. Yahu, biri de düzgün adam çıkmaz mı? Hayır kolsuz olsa sadece neyse. Hem toksik, hem oyun zekası düşük, hem sürekli AFK kalırlar. Bunlarla oyun oynamaya değmez. Alınacaklar olabilir, sizin de bu slak kitleye dahil olduğunuzu varsayıyorum.

Kendi halindekilere bir şey söylemiyorum diyorsun fakat alınacaklara slak kitleye dahil olduğunu söylüyorsun? Sen yüksek ihtimal film ya da dizi izliyorsundur ben senin izlediğin film veya dizi izleyenler CS:GO'da böyle yaparlar bu şekildedirler dedikten sonra eğer alınıyorsan sende bu kitledendir dersem ne hissedersin? Tabii ki alınacaksın konuyu açan kişi gibi genelleme yapmıyormuş gibi gözükebilir fakat genelleme yapıyorsun yine. Bende arada CS:GO girip oynarım takımdaki oyuncular yabancı ise hiç sohbeti bile açmam. Türk bir takımla oynadığımda infomu veririm ayrıca iyi değilim ama kolsuz diye nitelendirdiğiniz seviyedede değilim. Sen animeciler diyorsun bende anime izliyorum tabii ki üstüme alınacağım en sondada üstüne alınıyorsan sende bu şekildesin diyorsun ne alaka yani? Dünyada 7 milyar 924 milyon insan yaşıyor bunların bazıları anime izliyor, oyun oynuyor, spor yapıyor, uyuyor her insan farklıdır, 7 milyar 924 milyon insanın hepsi aynı şeyden zevk almıyor ya da aynı şeyleri yapmıyor. Biri anime izlerken diğeri dizi izliyor gibi ya da biri CS:GO oynarken diğeri Valorant oynuyor gibi. Sen bunu yazarken bu kişilere değil dünya genelinde tüm anime izleyenlere yazmış oluyorsun aynısını konunun sahibide yapmış bulunmakta. Amacım burada savunmak değil sadece zevk aldığım bir şey yüzünden toksik, AFK kalan, kolsuz ve oyun oynanmaya değmeyecek biri olarak nitelendirildim. Fakat ben oyunlarda toksiklik yapmayan çok acil bir durum olmadığı sürece oyunu bırakmayan ve ortalama düzeyde oyunları oynayan biriyim. Bu yazdığın şeye tüm anime izleyenler alınacaktır çünkü tüm anime izleyenlere söyledin bunu. Ayrıca bir saçmalık var animeci diye. Sen film izleyen birine filmci ya da dizi izleyen birine dizici diyor musun? Hayır tabii ki demiyorsun aynı şekilde anime izleyen birine anime izleyen demek yerine niçin animeci diyorsunuz? Filmci filmi yapan kişilere kullanılıyor biz animemi çiziyoruz ya da yapıyoruz? Bir insanın zevk aldığı / yaptığı / izlediği / sevdiği şeylere göre o insanı yargılama hakkı kimsede yoktur. Ben birine oynadığı oyun ya da izlediği bir şeye kötü diyemem ha benim fikirimce o kötüdür ya da sevmem fakat yapan insana saygı duymakta zorundadır herkes. Burada çeşit çeşit insan var ve bazıları Valorant sevip oynarken bazıları CS:GO sevip oynuyor. Ben CS:GO seviyor olayım ve Valorant seven arkadaşım beni oyuna çağırsa ben oyunu sevmediğimi belirtip gelmem fakat CS:GO, Valorant'dan daha iyi çöp oyun gibi şeyler söylemem, söylüyemem, söylenmemeli çünkü o kişi Valorant'dan zevk alıyor olabilir biri bir işi yapıyor diye ya da seviyor diye sizde o işi yapmanız ya da sevmeniz gerekmiyor. Şunu da yapamazsınız demiyorum tabii ki de ben şunu sevmiyorum ama saygı duymak zorundayım diye onu yapmak zorundayım gibi ya da fikrimi gizlemem gerekiyor gibi bir şey yok. Bence bu oyunun şurası kötü şu oyunun burası daha iyi gibi şeyler söylemen genelleme yaptırmaz ve kimseyi kırmaz. Senin fikrine karşı gelip ne alaka şu böyle diye yazanlara bir şey diyemem fakat senin fikrine karşın bence kötü dediğin oyunun şurası o oyundan daha iyi gibi şeyler söylemek tartışmaya giriyor ve burasıda tartışma ve yardımlaşma amaçlı sen buraya gelip tartışma başlığında insanları sevdiği şeylere göre yargılayamazsın ama şunu yapabilirsin ben animeleri sevmem bence animeler şu yönden kötü ya da bence bazı anime izleyenler şu şekilde yapıyor bu yüzden onları sevmiyorum gibi şeyler yazabilirsin. Bunu sadece senin için değil bu yazdıklarımı yapan herkes için yazıyorum yani sende sadece üstüne alınma bunu yapan herkes için.

Sen de şu kısma bak bakalım.

Başlığın sahibi bunu yazmadı bu arkadaş farklı biri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı