Ankara Comnet kullanıcıları memnun mu?

enisemre

Kilopat
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
102
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selamlar, Ankara'da yaşıyorum. zamlar nedeniyle TurkNet'ten Comnet'e geçmeyi düşünüyorum. TurkNet'in Ankara pop noktalarını aktif etmesiyle ping değerlerim epey iyileşti fakat Comnet'te de aynı olur mu bilmiyorum. Ankara'dan Comnet kullanıp ping ya da tracert testlerini paylaşabilecek, deneyimi değerlendirebilecek var mı? Hatta şu linkteki toolu kullanıp test atabilirse de çok mutlu olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tool'u ilk defa gördüm bilgisayara geçince hemen kullanacağım teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandınız mı, durum nedir?
Evet, kullandım gayet güzel bir tool'a benziyor.
Kendi bilgisayarımdan GIF;

explorer_RUT7B1CN9l.gif
 
Ankara da yaşıyorum. Şuanda NetSpeed kullanıyorum. Ankara da pop noktası var diye biliyorum. Ping değerlerim düşük. Zam gelirse bende Comneti düşünebilirim fiyatı epey bi uygun. Bende aynı sizin gibi ping değerleri merak ediyorum. Ankara pop noktası var mı? Netspeed de Ankara Speedtest sunucularına sabit 6ms ile bağlanıyorum. Comnet te aynı olursa eğer hiç düşünmeden geçerim.
 
Ankara da yaşıyorum. Şu anda Netspeed kullanıyorum. Ankara da pop noktası var diye biliyorum. Ping değerlerim düşük. Zam gelirse bende Comnet'i düşünebilirim fiyatı epey bir uygun. Bende aynı sizin gibi ping değerleri merak ediyorum. Ankara pop noktası var mı? Netspeed de Ankara Speedtest sunucularına sabit 6ms ile bağlanıyorum.comnet'te aynı olursa eğer hiç düşünmeden geçerim.

Ben de zam geleceği için değiştirmeyi düşünüyorum ama pop noktaları sanırım yok ama deneyimleyip göreceğim artık en kötü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı