Ankara Kanuni MTAL ders programı nasıl bulunur?

k.murat53

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
İyi sosyaller hocalarim atp sınıfı elektrik elektronik okuyorum bu sene liseye gectim okul alişverişi yapacağız fakat hangi derslerin oldugunu bilmiyoruz henüz bir sinif grubuda kurulmadi yardimci olursaniz sevinirim.

İyi sosyaller hocalarim atp sınıfı elektrik elektronik okuyorum bu sene liseye gectim okul alişverişi yapacağız fakat hangi derslerin oldugunu bilmiyoruz henüz bir sinif grubuda kurulmadi yardimci olursaniz sevinirim.
e-okulda ders programı belli olunca görünüyor. Ayrıca EBA da dersler kısmına tıklayınca alacağın dersler görünüyor. Oradan da bakabilirsin.

9 saatlik Elektrik-Elektronik atölyesi dersin olacak. Temrin defterine de ihtiyacın olacak yaptığınız uygulamaların devre şemalarını çizmek için, 30-40 sayfa yeterlidir. Okula göre sizden atölye malzemeleri isteyebilirler.

Tesisat Atölyesi için: Zil trafosu, sigorta, buton, zil, kapı otamatiği, tornavida, pense, yankeski vs.

Elektronik Atolyesi için: Havya, lehim pastası, lehim, breadboard, diyot, direnç, led, 9V pil ve pil yuvası, baskı devre için baskı devre kalemi ve bakır plaket vs.

9 saatlik elektrik-elektronik atölyesi dersin olacak. Temrin defterine de ihtiyacın olacak yaptığınız uygulamaların devre şemalarını çizmek için, 30-40 sayfa yeterlidir. Okula göre sizden atölye malzemeleri isteyebilirler.

Tesisat atölyesi için: Zil trafosu, sigorta, buton, zil, kapı otamatiği, tornavida, pense, yankeski vs.

Elektronik atolyesi için: Havya, lehim pastası, lehim, breadboard, diyot, direnç, LED, 9V pil ve pil yuvası, baskı devre için baskı devre kalemi ve bakır plaket vs.

İstemediler 100 TL'lik pul ve 2 top A4 kagidi onlarida getirdklk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı