İnceleme Ankara Monster teknik servis deneyimi

Herkese iyi sosyaller arkadaşlar. Bu konuda sizlere Ankara Monster teknik servisindeki deneyimlerimi aktaracağım umarım aklınızda bir soru kalmaz.

Monster teknik servisine 23 Temmuz saat 11.30 civarında gittim ve gittiğim an kapıda bir görevli ile karşılaştım. Nasıl yardımcı olabileceğini sordu ve beni hemen teknik servise yönlendirdi. Sanırım biraz erken gittiğim için çok da insan yoktu. Servis katına çıktığım an hiç beklemeden bilgisayarım alındı ve kaydım oluşturuldu (sıra alma makinesi bozuk olduğu için bakkal gibi sıraya giriyordunuz).bilgisayarın işi bittikten sonra bana SMS üzerinden mesaj geleceğini söylediler. Saat 12.30 gibi telefonuma mesaj geldi. 4 gibide bilgisayarı almaya gittim birazcık sıra bekledim. Eve geldiğimde oyunda 100 dereceye kadar çıkan bilgisayar Max 75 derece olmaya başladı ve gayet memnun kaldım. Çok da güzel bir yer ilk kez gittim ve insanlar çok güler yüzlü. Bilgisayarı almaya gittiğimde çalışanlar 3D gözlük ile bayağı bir eğleniyor gibiydi :)

Teknik servise gitmeden önce bazı forumlarda gördüğüm yorumlar yüzünden içim çok da rahat değildi bazı kişiler sorunlar yaşamış ama ben bir sorun yaşamadım. Umarım gidecek arkadaşlar için bilgilendirici bir yazı olmuştur. İyi sosyaller.
 
Hocam izninizle bir soru soracağım. Cihazı götürmeden önce bir randevu aldınız mı? Bakım için perşembe ya da cuma günü (muhtemelen perşembe) ankara servisine şahsen götüreceğim.
 
Sorun değil hocam bilgilendirme için teşekkürler. 3 gün sonra gideceğim zaten daha zamanım var. -)

Düzenleme: Kısmetse bugün gideceğim. Deneyimlerimi dönüşte paylaşırım.
 
Son düzenleme:
Sorun değil hocam bilgilendirme için teşekkürler. 3 gün sonra gideceğim zaten daha zamanım var. -)

Düzenleme: Kısmetse bugün gideceğim. Deneyimlerimi dönüşte paylaşırım.

Düşüncelerini merakla bekliyorum hocam ben dün tekrar uğradım servise bir sorun için. Saat 1 2 gibi sıra çok olabiliyor ben 11 gibi gitmiştim.
 
Hocam şehir dışından geleceğim için muhtemelen saat 16-17 arası orada olurum. Bu iş çıkışı saatlerine dek geliyor. Normalde randevu almak istedim internet üzerinden ancak doluydu. Doğrudan mağazaya giriş yapacağım artık :)
 
Hocam şehir dışından geleceğim için muhtemelen saat 16-17 arası orada olurum. Bu iş çıkışı saatlerine dek geliyor. Normalde randevu almak istedim internet üzerinden ancak doluydu. Doğrudan mağazaya giriş yapacağım artık :)

Bildiğim kadarı ile saat 7 de kapanıyor son saatlere yakın kalabalık olabilir.
 
Hocam durum şu şekilde oldu. Söylediğim gibi 16.00-17.00 gibi monster ankara mağazasına cihazı teslim ettim. Klasik işlemler yapıldı numaratörden numara aldım cihazın fotoğrafları çekildi..vb Ancak şöyle bir sorun oldu. Ben şehir dışından geldiğim için cihazı aynı gün almak istedim. Normalde aynı gün cihazı alabilseydim muhtemelen aynı gün geri dönüş yapacaktım. (bir kaç plan değişikliği oldu) Orada ki görevliye servise bu özel durumu iletmesini söyledim ancak içerideki servisten bunun mümkün olmadığı cevabı geldi. Normal şartlarda kapanış saati 19.00. Yani 2-3 saat arasında işlemi çözebilirlerdi. İsterseniz evinize gönderebiliriz dediler ancak kargoya güvensem neden şehir dışından gelip elden teslim edeyim ki. (Zaten fatura adresinden şehir dışından geldiğim açıkça da yazıyor) Sonuç olarak bugün saat 10.15 gibi cihazınız hazır diye mesaj geldi. Cihazı gidip teslim aldım. Şikayetvar sitesinde şehir dışından gelenlerin benzer şikayetlerini gördüm. Benzer bir durum benim için de geçerli oldu. Bu konuda yardımcı olmuyorlar. Şehir dışından mağazaya gidecek olan varsa randevu ya da erkenden gitmesi gerekebilir şahsen aynı gün cihazı almak istiyorsa. Bunun dışında girişte ki bir görevlilerden biri çok candan bir insan. Dilediğin zaman gelip istersen tüm cihazları test edebileceğimi dahi söyledi. :) (iş güçten öyle bir zamanım malesef yok) Bu arada v20.5 yakından gördüm. Cihazı biraz inceleyebildim onu da zaten v20.5 mağaza deneyimi adı altında burada paylaşacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı