Ankara trafiği için tavsiyeleriniz nelerdir?

Arkadaşlar merhaba, 4 aylık yeni bir sürücüyüm. İlk arabamı aldım Ocak'ta o zamandan beri sık sık kullanıyorum. Aslında bayağı kavradım her şeyi ancak trafik olayını anlamıyorum.

Kız arkadaşım için Ankara'ya geliyorum ara ara. Abi bu nasıl bir trafik? Olay kalabalıklık değil insanların kafası çok değişik. Herkes arkadan vurduruyor. Aşırı agresifler. Adam benim girdiğim yan yola arkadan gelip girmeye çalışıyor. Giremeyince küfrediyor taciz ediyor. Kimse yol vermiyor tam yola çıkacağım adam önüme kırıyor. Aşırı nal bir zihniyet var. Kız arkadaşım arabadayken iki defa böyle taciz edildik. Ne yapsam bilemedim. Karşılık versem arabada kız var yalnız değilim vermesem gururuma yediremiyorum. İki defadır bu durumu bir taraflarım yiyemediği için sineye çekiyorum. Buradaki insanlar harbiden sıkıntılı tipler. Siz deneyimli sürücü kardeşlerim ve abilerim akıl verirse çok sevinirim.
Bu gidişle ya iyice öz güvenimi kaybedip araba kullanmayı beceremeyip bir kazaya girişeceğim ya da birikip birikip birine patlayacağım ki kavgacı biri de değilim, sadece zoruma gidiyor artık.

Ankara'da yaşıyorum ve bana gayet normal geliyor. Doğru bir şey değil ama Ankara da çoğu kişi yol vermez.
İlk arabanız neydi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı