Ankara'da ASUS N550JK-CN090H

• Konuyu başlatan Dylan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 5.763
Cihaz bu sabah 11:30 civarlarında gelmiş, tabi ben evde olmadığımdan daha yeni kutusunu açabildim. Tek söyleyebileceğim şey, muhteşem! İlk açtığımda yanlış ayarlamalar yaptığımdan şimdilik Recovery ile bir güzel temizleniyor...

Dostum, cihaz ortalama 1300 dolar civarında. Ayrıca Vital, ürün incelemesini yapmam şimdilik zor gibi. Windows'u en son 1,5 yıl önce kullanmıştım. Windows 8 çıktı, beş ay gibi bir süre kullandım. Sonrasında da bir Mac mini aldım, ve de OS X! Retina'lı MacBook Pro'yu da alınca iyicene yabancılaştım Windows'a. En az bir hafta kullanıp güzelce bir hatırlamam gereikyor Windows'u. Sonuçta el alışkanlığı arama çubuğuna "Disk Utility" yazdıktan sonra bir sonuç çıkmadığını görünce "Sanırsam bir hata oluştu." diyerek Recovery ile sistemi yeniden yükleyen insanım ben...

Ben de yıllarımı Windows ile geçirdim, ama 1 yıl boyunca sadece Mac yüzü görünce haliyle unuttum. Mac kullandığım kadar akıcı kullanamıyorum, ve de çoğu zaman sanki bir Mac'miş gibi davranıyorum; cmd'ye sudo yazmalar gibi değişik operasyonlarda bulunuyorum bazen...

Windows a alışırsın ama hazir laptopu yeni almışken cok program yüklü degilken 2. Isletim sistemi olarak mac de yukleye bilirsin. :) technopat ta ve googlede filan videolari mevcut.

Ömrümün yarısını Hackintosh ile geçirdim desem. MS-DOS'a Fusion ile Mac OS 8, PearPC'ye Boot eden Windows XP, Kalyway ile Leopard, ve de daha niceleri. Geçen sene de ASUS VivoBook S400CA'yı uzun bir süre 10.9.2 ile idare ettim. Ama bu bilgisayarı kirletmek istemiyorum. Recovery'yi "uçurma" korkusundan kuramıyorum...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı