Ankara'da gizli bir şekilde otobüsler mi azaltılıyor?

443652

Hectopat
Katılım
30 Mart 2021
Mesajlar
5.489
Çözümler
15
Siyasi amaçlı bir amaçla değil sadece gözlem olarak soruyorum eskiden yarım saatte aynı yoldan aynı saatte 5 otobüs geçerken şuan aynı yerde aynı saatte sadece 1 otobüs geçiyor, bölgeye özel bir durum olabilir mi? Ankara'da yaşayan başka arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.
 
Siyasi amaçlı bir amaçla değil sadece gözlem olarak soruyorum eskiden yarım saatte aynı yoldan aynı saatte 5 otobüs geçerken şu an aynı yerde aynı saatte sadece 1 otobüs geçiyor, bölgeye özel bir durum olabilir mi? Ankara'da yaşayan başka arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.

Hocam burada(eryaman) öyle bir şey yok. Hatta yeni otobüsler görmeye başladım.(Mercedes, kırmızı otobüsler.)Hatta yeni hatlar da geldi(641, 542-1 gibi).

Hocam burada(eryaman) öyle bir şey yok. Hatta yeni otobüsler görmeye başladım.(Mercedes, kırmızı otobüsler.)Hatta yeni hatlar da geldi(641, 542-1 gibi).
Yazmayı unutmuşum burada da eskiye göre bir azalma var.Belki şundan olabilir:EGO eski otobüslerin yerine yeni otobüsleri getirmeye başladı.Belki bu geçiş yüzünden geçişi olarak azaltmış olabilirler.
 
Ankarayı bilmem ama istanbulda bu şekilde. Okulum 7.10 da başlıyor bir kaç otobüs ile gitmem gerekecek ama sefer sayısı az yani birini kaçırdım mı en az 12 dakikaya yakın beklemem gerekecek.
 
Farklı hatlarda 3 4 otobüs aynı anda geçebilir ama aynı hattan 5 otobüs aynı anda aynı yerden geçmez. Okulların kapalı olması da etkili birde işe gidiş ve işten çıkış saatlerinde daha sık otobüs çıkartıyorlar benim gözlemim bu.
 

Geri
Yukarı