Ankara'da Lumia 640 ve 640XL'i İnceleyecek Mağaza Var mı?

MetehanKlc

Kilopat
Katılım
11 Şubat 2015
Mesajlar
314
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar :) Hayırlısıyla iki haftaya anneme, bir ay sonrada bana telefon alacağız. Ancak telefonu en azından bir görebilsek diyoruz. Ankara'da Lumia 640 yada Lumia 640XL'yi görebileceğim, elime alıp bakabileceğim bir mağaza var mı? Vatan, Bimeks ve Teknosa gibi yerlerde bu iki modelde yok. Ben bulamadım en azından. Var mı böyle bir yer Ankara'da ? Teşekkürler, iyi akşamlar.
 
Burada (Antalya) sadece avea lumia modellerini getiriyor belki orda da avea bayilerinde satılıyordur, avea dışında pek bulabileceğini sanmıyorum. Kuzenim Ankara Sincan da lumia 640 aradı incelemek için ama bulamamıştı.
 
Ya mağaza gösteriyor Ankara'da da, o modeller var mı? Ana Microsoft bayii mi oralar? Teleservice teleses falan diyor anlamadım tam. Neyse teşekkürler, bir araştırayım. @Msevket44
 
Ben de bilmiyorum maalesef :(. Mağaza deyip koymuşlar oraya :). Telefon bozulduğunda filan belki işine yarayabilir ya da orada vardır gitmenizde fayda var derim yakınsa.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı