Ankara’da Sokak Köpeklerine Katliam Yapıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen durum böyle olduğu için tüm hayvanları zehirleyelim. Çok mantıklı arkadaşlar ikna oldum ben.
Yazdıklarımı tekrar okuyunuz, size sevin beya sevmeyin, gelişmiş ülkelerde olan durumu anlatıyorum.

O tür insanlar da ağaç diplerine çöp bırakan insanlar. O zaman sorun yok

Pis pis çöplerini sokaklara atıyorlar.

Mod olmuşsam ne olmuş arkadaşım! Fikrimi söylemeyecek miyim! Ben ortaya söylerim üzerine alıyorsan o senin sorunun!

Burda bu kadar söylenebiliyor n'apalım

Belli onu kimlere dediğiniz. Resmen aşağılıyorsunuz.

Edit: Yanlış okumuşum mesajı.

Son düzenleme:
Yav tamam he tamam siz haklısınız. Pes ediyorum.
Umarım günün birinde görüşmeye giderken dışkıya basıp 2 saat temizlemekle uğraşmaszsınız.
Bir de motor sürerken köpekler peşinizden kovalamaz daha ne diyim. Adamın kolu kırıldı diyorum.
Aman bende kabahat.
@Jira Hocam siz anlayışlı birisiniz, yapmayın lütfen yolun ortasında dışkı vs.’den bol bir şey yok. Çimenleri saymıyorum bile.

Olay hakkında şöyle bir gelişme var:

@Jira Hocam siz anlayışlı birisiniz, yapmayın lütfen yolun ortasında dışkı vs.’den bol bir şey yok. Çimenleri saymıyorum bile.
Ya ben körüm ya da çok temiz bir yerde yaşıyorum. Ya daha geçende bizzat şahit oldum. Kedi boş boş dolaşıyordu. Sonra bir ağaç kenarındaki toprağı kazıp yaptı.

Geçenlerde de saldırgan bir köpek vardı sahibi olmasına rağmen. Arabama bindim, beni görünce cama falan zıpladı. Giderken de havlayıp kovalamak istedi. Bak bu saldırgan hayvandır, çünkü öyle yetiştirilmiştir.

Motoru kovalayan köpekler de öyle. Kısacası her havyanı bir tutma derim.

Gelişmiş ülke olmanın formülü bulundu. Sokak hayvanlarını katledelim gelişelim. Hayvan bu arkadaşım aklı yok dışkısını tuvalete mi yapsın.

Bizim komşunun yaramaz çocuğu yüzünden benim de kolum kırıldı. O zaman insanları da kısırlaştıralım. Var mı böyle düşünce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…