Kulaklık elime ulaştı bugün hocam, henüz ayar yapmadığım halde yükselttiğimi hissettirdi önceki kulaklığıma kıyasla. Şeffaflık modu kötü, ama benim için bir sorun değil. Özellikle biraz dışarıda kullandım gürültü önlemesi acayip çalışıyor gerçekten. Malzeme kalitesini beğendim. Kutu boyutu hafif büyük, önceki daha da büyüktü. Alışığım zaten. Galiba hep gidip kutusu büyük kulaklıkları seciyorum

Bazı özellikleri konfor açısından gerçekten iyi.
Mikrofona gelirsek size de dediğim gibi beklentim yoktu ama bu kadar kötü de beklentim yoktu iki kişiyi aradım kulaklık üzerinden konuştuğumda ikisiyle de anlaşamadık sesimi çok kötü veriyor sanırsam. Eğer bir ayar ile düzeltiliyorsa yardımcı olursanız sevinirim.
Uyum testini yaptım, 6 tane kulak slikonu ile gelmesi benim için iyi oldu. Malum Samsung'lar böyle değil. Large sağ kulağıma oturdu. Ancak sol kulağıma hiçbirini uyumlu göstermedi maalesef. Hafif fark olduğunu ben de anlıyorum ancak aşırı rahatsız etmedi. Buna bir çözüm varsa yazarsanız sevinirim.
Birazdan attığınız konudaki ayarı yapmayı deneyeceğim. Yalnız bu Liberty 4 için mi NC için mi emin olamadım, ayrıca müzikleri Spotify Premium'dan dinliyorum ama o mesajda yazmışsınız Deezer veya App Music gibi kaliteli bir sağlayıcıdan dinleseniz daha iyi olur diye. Sürekli Spotify kullanan biri olarak ayarı yapmalı mıyım?
Teşekkürler tavsiyeniz için tekrardan.