Anker Soundcore Q10 alınır mı?

EyupTRHd

Kilopat
Katılım
23 Ocak 2018
Mesajlar
1.038
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar telefonda ve bilgisayarda(sadece müzik dinlerken) kullanacağım. Telefonumun hoparlörü sorunlu mikrofonu hoparlörde değilken çalışmıyor hoparlördeyken ses gelmiyor gibi sorunları var. Spotify Premium almayı düşünüyorum YouTube'a göre ses kalitesi aşırı kaliteli geliyor fakat telefonda dediğim gibi sorun var. Kısaca özetlemek gelirse müzik dinlemek için bassları kaliteli günde en az 3 4 saat kullanacağım mikrofonu anlaşılır olan bir kulaklık arıyorum. Uzun zamandır Soundcore Life Q10 modelinin fiyatını takip ediyordum ve fiyatı 289 TL'ye düştü bende almak istiyorum. 350 TL'ye kadar bütçe var belki bir tık daha yukarı çıkabilir. Sizce nasıldır bu kulaklık beni tatmin eder mi bu bütçeye başka öneriniz var mı?
 
Alınır. Kendim de kullanıyorum. Sürekli olarak 200-300TL bandında ürün almış biri olarak, kullandığım en iyi kulaklık. Üstüne çıkacak olsam yine Anker'den Q30 alırdım.
 
Hocam Bass kalitesi ve seviyesi nasıl ?

Hocam Q10 mu SoundSurge 85 mi ?
Şöyle alıntı yapayım;
Screenshot_2021-07-30-15-20-32-521_com.brave.browser.jpg
 
Bass kalitesi bu fiyata alabileceğin en iyisi. Seviyesi de Bluetooth ile bağlandığın bir cihazda bass up yaparak daha da beyin dalgalandırıcı hale gelebiliyor. Bayıldım ben açıkçası.

Hocam şu an PC üzerinde Rampage RM-K3 kullanıyorum 160 TL civarına almıştım ses kalitesi güzel fakat bassları program kullanmadan yetersiz kalıyor. Sizde bu modele benzer bir kulaklık kullandınız mı? Aradaki fark ne kadardır?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı