İnceleme Anker Soundcore Q30 İncelemesi

Hocam XM4 de Q30 gibi dengeli profile sahip bana göre. Ses engelleme modlarına bayıldım o kulaklıkta. En iyilerden bir tanesi.
Hocam kulaklığın bence sadece 2 tane iyi yanı var o da temiz ses ve ANC özelliği, onun dışında bence çok da iyi bir kulaklık değil.
(Ben genel olarak bass ve ses yüksekliğine önem veriyorum. Kişiden kişiye değişir)

Ben ped kalitesini beğenmedim biraz ince kaçmış. Zevkler değişken hocam ben metal sevdiğimden özellikle netlik ve tiz performansına dikkat ederim. Bass en arka planda benim için.

Kulaklığı ben de aktif olarak kullanmaktayım. Ben de arkadaşa çoğunlukla katılıyorum. Kısa bir şekilde fikirlerimi belirtecek olursam:

Pedleri gerçekten çok fazla terlettiyor, İzmir gibi bir yerde yaz ayında kullanılmaz hale getiriyor.

ANC özelliğini çok beğeniyorum, 3 farklı modu var. Tek sıkıntısı noice cancelling moduna alınca kulağa çok baskı yapıyor.

Şarjı gerçekten çok iyi gidiyor.

Uygulaması da mevcut, ses ayarları vb. yapılabiliyor gayet kullanışlı.

Bence gayet güzel bir kulaklık, öneririm. Ancak şu anlık kulaklığın fiyatını ve kulaklık piyasasını bilmediğim için F/P midir değil midir ona bir yorum yapamayacağım. (Ben Amerika'dan dayıma 80$'a getirtmiştim.)

Dosya Ekleri

• Soundcore_Q30.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 300
Hocam o pedlerdeki izler ter lekesi mi? Baya sağlam terletmiş galiba sizi.

İnceleme için teşekkür ederiz. Bende bir Anker Q10 kullanıcısıyım. Pedler çok rahat. Terlemesi sadece yaz aylarında oluyor. Diğer kullaklıklarda yaz aylarında aynı durum var. Özel kaplamaya sahip kulaklıklar hariç. Televizyonda Bluetooth bağlı şekilde kullanıyorum hiçbir ses kaybı yada gecikme yaşamadım. Emekli edince Q35 geçmeyi düşünüyorum.

Hocam Q35 çok tuzlu gelirse Q30 ile aralarında kalite anlamında çok fark yok Q30 da geçebilirsiniz. İkisi de üzmez.

Ter değil hocam ya kir olmuş, sildim şimdi geçti.
Hocam İzmir diyince ter sandım.

@borisyeisar Türkiye fiyatlandırma saçma Q30 renk farkı yarı yarıya fiyat. Q35, Q30 dan daha ucuz onu hiç anlamadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220731_231508_com.android.chrome.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 280
@borisyeisar Türkiye fiyatlandırma saçma Q30 renk farkı yarı yarıya fiyat. Q35, Q30 dan daha ucuz onu hiç anlamadım.
Siyah ve lacivertte stok yok hocam arkadaşım 1 aydır bekliyor. Bi sıkıntı var galiba dağıtımda. Normal fiyatı pembe rengiyle aynı onu söyleyeyim.

Bu fiyat bandında Q35 alın. 400 artık aman aman bir fark değil. 3-5 ekstra özellik kazanmış olursunuz.

Şunu da eklemek isterim. Beats Studio 3 kulaklığı yerine 2 tane Q30 ya da Q35 alın. Beats markası asla fiyatının hakkını veremez.

Son düzenleme:
Acil yardım için geldim kral. 2 tane kulaklık gonderisi açmıştım forumda cidden sana denk gelmem büyük şans. Sorum şu, yks sınavına hazırlanıyorum ve günümün neredeyse yarısı kulaklıkla ders dinlerken geçiyor. Q30 uzun kullanımda ne gibi sorunlar yaratıyor. Bazı kişiler üst kısmının ağrı yaptığını bazılarıysa kulaklığın genel olarak kafaya ağırlık yaptığını söylemiş sence uzun vadeli kullanımı bir dezavantaj mı var mı böyle bir durumu yoksa gayet iyi mi? Bir de bir arkadaş da çok terletiyor yazmış yazın terletmesini anlıyorum lakin kışın da fena bir ter yapıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…