İnceleme Anker Soundcore Q30 İncelemesi

Kopma problemi bana belli yerlerde oluyor. Mesela metrodan eve yürüme yolumda sabit bir noktada sürekli kopma yaşanıyor.

Bu sorunun kaynağını buldum. Kulaklığın ses açma tuşuna art arda basınca oluyormuş. Sakin sakin basınca bir şey olmuyor.

Zaten fark ettiğim kadarıyla benim kulaklığımdaki kontrollerde sıkıntı var. Bazen şarkı durdurma tuşuna basınca ses kısılıyor mesela. Benzer durumu yaşayan oldu mu?

Son düzenleme:
Kopma problemi bana belli yerlerde oluyor. Mesela metrodan eve yürüme yolumda sabit bir noktada sürekli kopma yaşanıyor.
Bağcılar metro durağında mı hocam ben de orada mevcut kulaklığımla bağlantı problemi yaşıyorum bir noktada kesiliyor geliyor.

Bağcılar metro durağında mı hocam ben de orada mevcut kulaklığımla bağlantı problemi yaşıyorum bir noktada kesiliyor geliyor.
Oraya uzun zamandır uğramadım.

Metrodan uzakta kopuyor zaten. Farklı birkaç yerde daha keşfettim. Hep aynı yerlerde gidiyor gidecekse. 10 gündür evdeyim ve hiç kopmadı daha.

Evet arkadaşlar kulaklık an itibariyle bozulmuş durumda. Kabloyla bağladığımda ses var fakat kulaklık açılmıyor. Ayrıca kırmızı ışık soluk biçimde hızlı hızlı yanıp sönüyor. 1-2 saat şarjda bırakmayı denedim ama çözülmedi.

Son düzenleme:
Garantisi var mıydı?

Q10'dan Q30 veya Q45e geçmeye değer mi ses kalitesi açısından? Özellik arayan biri değilim ve Q10nun ses kalitesi de gayet iyi.

Q10 Q30'a yaklaşamaz bile. Q45'i denemedim, bilmiyorum. Q30 2100TL için gayet güzel bir cihaz. Fazla zam yemeden alabilirsiniz.

Kulaklık altı üstü çok fark olmaz diyordum, hmmm
Şu an çalışmıyorum yakında işe gitmeye başlayacağım muhtemelen almışken 1500 daha koyup Q45i alırım.

Kulaklık altı üstü çok fark olmaz diyordum, hmmm
Şu an çalışmıyorum yakında işe gitmeye başlayacağım muhtemelen almışken 1500 daha koyup Q45i alırım.
Hocam kablolu kulaklık + düzgün bir amfi ile aldığınız sesi görseniz bunlara kulaklık demezsiniz. Ben en son Q30'u satıp geçtim öyle ürünlere. İstanbul ve Ankara'da Hifilife diye mağaza var. Eğer o şehirlerde iseniz bir uğrayıp arkası açık kulaklıkları deneyin.

Galiba Sennheiser marka kulaklık satıyorlardı değil mi internette görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…