İnceleme Anker Soundcore Q30 İncelemesi

Orası Sennheiser, Focal ve Bang and Olufsen marka kulaklıklar satıyor. Sennheiser ve Focal'in kulak üstü kulaklıkları görmeye değer.

Daha düşük bütçede ürünler için Sennheiser HD559, 599 ve 560s denenebilir. Kulak içinde de yine Sennheiser IE200 ve IE300. Bunlar kablolu ürünler.

Bluetooth denemek isterseniz Karışık bakının orada. Oradaki bütün bluetooth aletler düzgün.

Daha düşük bütçede ürünler için Sennheiser HD559, 599 ve 560s denenebilir. Kulak içinde de yine Sennheiser IE200 ve IE300. bunlar kablolu ürünler.

Sennheiser HD 560s​

İlgimi çekti ama bunlar arkası açık kulaklık değil mi dışarıya ses veriyorlar gibi şikayetler okumuştum.
Ayrıca amfim yok telefonda kablosuz kullanacağım.

Hocam zaten bunları sesin üst seviyesini deneyimlemeniz için demiştim. DAC + kulak içi kablolu dışarıda gidiyor ama kablo kalabalığı oluyor çok. Dışarıda en mantıklısı kablosuz kulak içi. Cebe atıp kullanmak çok rahat.

Arkası açık kulaklıklar yankıyı sıfırlamak için tasarlanıyorlar. Dışarıyla bağlantınız hiç kesilmiyor taktığınızda. Hem dışardan ses alırsınız hem dışarıya verirsiniz. Daha en başta dışarda kullanmak imkansız zaten. Ayrıca çok yüksek ohmlu aletleri güzel güç verecek alete bağlamadan tam performans veremiyorlar.

Bu bahsettiklerim çok derinleşiyor. Daha iyi kalite müzikler de arıyorsunuz bu tarz kulaklıklara geçince.

Tavsiyeniz ve vakit ayırdığınız için teşekkürler. Ben pek anlamıyorum ve bu kadar detaylara hakim değilim. Sennheiser'ın da tam olarak hakkını veremeyeceğim, elimde onu destekleyecek ekipmanım yok.
Q45 beni fazlasıyla tatmin edecektir .

İncelemeniz için teşekkür ederim benim açımdan çok aydınlatıcı oldu.

Hocam hala kullanıyor musun? Pedlerde soyulma var mı? Performanstan memnun musun?

Ne aldın hocam? Bende q10, beats studio 2 ve sennheiser hd300 var acaba fark yaratır mı? Tasarım ile ilgili tek düşündüren kafa pedi. Saça devamlı sürtündüğü için bir zaman sonra pul pul dökülür diye tahmin ediyorum. Kulak pedleri soyulursa problem değil de asıl sorun bu.

Dökülmüyor. Ben metroda, sokakta, otobüste kısaca komple dışarıda kullandım. Sadece sağlam terletiyor. Bir de ağırlığı var tabi ama Q10'dan alışkınsınız ağırlığa.

Q30'u sattıktan sonra bluetootha ara verip biraz kablolu kulaklıklarda gezindim. Elimde şu anda Sennheiser IE200 var. Güzel bir indirim yakalarsam Linkbuds S almayı planlıyorum. Bazen bluetooth lazım oluyor.

Seste Q10'u 3'e 4'e katlar. Q10 çok boğuk kalıyor yanında. HD300'ü denemediğimden bir şey diyemem.

hocam merhaba incelemeniz için teşekkürler. Bir kaç sorum olacaktı. Dışarıya ses verme oranı ne kadar , siz hangi düzeylerde dinilyordunuz, dışarı sızan sesten rahatsız olan arkadaşınız vb. oldu mu . Bağlantı problemlerini ne zaman yaşamaya başladınız ? bilgisiyar ve telefon 'da kablosuz kullanımda bir fark oldu mu ? (Bilgisatarda daha kötü olacağını düşünmekteyim) . Bir de kablolu kullanımda ayarladığımız ekolayzır ayarlarını kullanma ihitimalimiz var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…