Anker SoundCore R100 TWS kulaklık alınır mı?

Dün elime ulaştı 250 TL'ye almıştım indirimi kaçırdım biraz üzücü, lakin gayet hoşuma gitti ben her zaman kablodan yanaydım ama artık Bluetooth olmasına rağmen ses kalitesi çok tatmin etti çok rahat telefon ile PC ile çalışırken özellikle sırf o kablolar ile uğraşmamak bile gayet teknolojinin güzelliği ayrıyeten yanlışlıkle bass mode ve normal mode arasında geçiş yaptım rock müzik dinleyicisi olarak bu da ayrı bir hoşuma gitti diyebilirim.

Hayırlı olsun. İşte Anker 😉
 
Dip ses her kulaklıkta vardır. Bence gereksiz gönderdiniz. Yani çok yüksek sesle dip ses vermediğine göre.
Normal bir durum değildi ya sadece sağ kulaklıkta olması. Kısık sesle bir şey dinlerken tilt etmeye başladı. QYC QM1 Pro, Anker SoundCore Life Note, TaoTronics SoundLiberty 53 kullandım hiçbirinde böyle bir şey yoktu. Bilgisayarda da Corsair HS60 Pro ve CoolerMaster MH530 kullanıyorum yine dip ses yok.
 
Normal bir durum değildi ya sadece sağ kulaklıkta olması. Kısık sesle bir şey dinlerken tilt etmeye başladı. QYC QM1 Pro, Anker Soundcore Life Note, TaoTronics SoundLiberty 53 kullandım hiçbirinde böyle bir şey yoktu. Bilgisayarda da Corsair HS60 Pro ve Cooler Master MH530 kullanıyorum yine dip ses yok.

Benim kullandığım birçok kulaklıkta vardı. Ama Anker'deki en fazla.
 
Yorum yazmayı unuttum. Kulaklık gerçekten çok iyi. 200TL ye alanlar şanslı ben 260 a aldım :( Basslar gayet iyi dendiği gibi. Tasarımı zaten muazzam. Tek eksi noktası dokunmatik olmaması incelemelerde çok hassas bir tuş var deniyordu. Evet hassas ancak gene kulağa biraz baskı yapıyorum basarken ve kombinasyonları ayarlasak iyi olurdu. (Belki ayarlanıyordur bilen varsa cevaplayabilir )
 
Yorum yazmayı unuttum. Kulaklık gerçekten çok iyi. 200TL'ye alanlar şanslı ben 260'a aldım :( Basslar gayet iyi dendiği gibi. Tasarımı zaten muazzam. Tek eksi noktası dokunmatik olmaması incelemelerde çok hassas bir tuş var deniyordu. Evet hassas ancak gene kulağa biraz baskı yapıyorum basarken ve kombinasyonları ayarlasak iyi olurdu. (belki ayarlanıyordur bilen varsa cevaplayabilir )

Dokunmatik pek iyi değil bana soracak olursanız. Kendi kendine kapanabiliyor. Şu an 370TL :(
 

Geri
Yukarı