AnkerSoundcore Liberty 4 Pro vs AnkerSoundcore Space One Pro

kuweyhan

Decapat
Daha fazla  
Yeni ve iyi bir kulaklık almak istiyorum. Şu ana kadar 1 kulak üstü ve 2 kulak içi kulaklık kullandım: QCY T13, Anker R50i ve JBL 660. JBL'den hiç memnun kalmadım. QCY'yi uzun süre kullandım ama bass düşüklüğü nedeniyle kardeşime verip R50i aldım. Ancak ondan da sıkıldım. Şu anda Anker Soundcore Liberty 4 Pro ve Anker Soundcore Space One Pro arasında kararsızım; fiyatları hemen hemen aynı. Kulak üstü kulaklık kullanmayı bırakalı neredeyse 2 yıl oldu, tekrar alışabilir miyim bilmiyorum. Kullanım ve taşıma rahatlığı açısından kulak içi modeli düşünüyorum ama eğer “kulak üstü olanın ses kalitesi kat kat daha iyi” diyorsanız onu alırım. Bu arada Ankara'da yaşıyorum ve günlük otobüs kullanımım 2 saati geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyle aman aman bir ses kalitesi farki yok, kulak ici rahatligi baska. Şarj konusunda sıkıntı yoksa 4 Pro tercih edin.

Hocam oyle aman aman bir ses kalitesi farki yok, kulak ici rahatligi baska. Şarj konusunda sıkıntı yoksa 4 Pro tercih edin.

Şarj yanından sıkıntım yok powerbank var R50i ile açık ara belirgin farkları olduğunu da hesaba katarak o zaman 4 Pro seçiyorum hocam bilgi için sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı