[Anket] E-Devlet ve ePttAVM üzerinden talep ettiğiniz ücretsiz maskeler size ulaştı mı?

Ilk Ptt’den ve sonra iki defa da e-devletten olmak uzere toplam 3 kere basvurdum ne gelen var ne giden ki zaten umudum yoktu, artik gerek kalmadi.

Maske sitesi açıldığı gün önce PTT'den başvuru yaptım. Sonra garanti olsun diye E-Devlet'ten başvurdum. 4 hafta maskesiz kaldık. 4 Hafta sonra sağlık bakanlığından SMS geldi. 5 tane alabildik. Bu hafta sağlık bakanlığının uygulamasından başvuru yaptım. Bu hafta da kod geldi, ama eczane bu koda geçersiz dedi. Az önce de kargo ile iki tane sadece maske paketi geldi. Kargo paketi bile yok, sadece iki paket maske. -İki paket gelmesi gerekiyordu, sayıda sorun yok.- :)
Ama ne yazık ki maske konusunda pek de olumlu konuşamayacağım. Çünkü denize düşen birine, boğulmasın diye can simidi 1 ay sonra verilmez.

Son düzenleme:
Önceden eczaneden aldığımız maskeler bitti, şimdi devletin gönderdiği maskeyi kullanmaya başladım. Arada ciddi kalite farkı var. Bu ücretsiz maskeler resmen kağıt gibi, lastiği de çok kolay kopuyor.
Devlet yerli maske üreticilerine ihraç ettikleri maske başına bir maske de devlete hibe etmesini istemiş. Yerli üreticiler de kaliteli maskeleri yurtdışında ihraç etmişler ayrıca işlevsiz ve kalitesiz maskeleri hibe etmişler. Bu büyük bir fırsatçılık, o üreticilere yazıklar olsun diyorum. Dinleri imanları para...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı