Anneannemle Olan Sıkıntım

Kendisinin pek gitmeye niyetli olduğunu düşünmüyorum...

Bakabilecek birisi yok... Pek de istemez... Ya aslında ben olmasam çok zorluk çeker. O olmasa da ben çok büyük zorluk çekerim...

Yemeği bulaşığı falan o yapar ama işte bu kırıcı sözleri beni çok üzüyor...

Bir gün otur güzelce konuş. De işte biz birlikte kalıyoruz güzel geçinelim birbirimize ihtiyacımız var sıkıntılarını anlat de, sende anlat anlaşın. Emin ol buda senin imtihanındır, umarım başarıyla geçersin. :) Allah kolaylık versin.

Valla senin durum gene iyiymiş. Benim bir babaannem var. Allah uzun ömür versin beni çok sever. Fakat sürekli Anneannem ve Dedemi(anne tarafından) hep şikayet eder. Onlara yaklaşma diye. Onlara gittiğim zamanda bana bağırır çağırır. Kendisi samsunda yaşıyor. Bende samsunlu olmama rağmen yemin ederim samsundan soğudum. Yaşlı insanlar senin düşündüğün gibi düşünemezler. Seni severler fakat sinirlendikleri zaman sana her şeyi derler. Mesela benim babaannem laz olduğu için birazda sinirlilik var. İnsandan insana değişir fakat alttan almak lazım.

Psikolojik sorunları olabilir bir doktora görünün. Yaşandıta çektiğinzi zorluklar çoğunlukla tepesini attırıyordur. Patlayacak biri bulamayınca da sana patlıyordur. Karşılık verme onun yerine bütçeniz yetiyorsa psikolojik olarak kontrol edilin güzel bir yerde.

Yaşlı insanlar kafa dengi insanlarsan hoşlanır. Yani onunla muhabbet ederken kendini biraz daha olgunlaştır ki büyüdüğünü anlasın. Yani kadın yaşlı ve hasta, dertleşerek kafasını biraz da olsa boşaltabilirsin. Umarım anlatmak istediğimi anlayabilirsin ve ayrıca o yaşta böyle bir sorumluluğun altına girdiğin için seni tebrik ediyorum...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı