Annem cuma namazına gitmeme izin vermiyor

532669

Hectopat
Ben 7. sınıf öğrencisiyim. Şu anda namaz bana farz. Cuma namazı için dilekçe verip okuldan çıkma hakkım var fakat annem derslerinden geri kalırsın deyip dilekçe yazmıyor. Namazın önemini ne kadar anlatsam da okul daha önemli diyor. Okuldan da kafama göre çıkamıyorum. Okula gelmezsem veliyi arıyorlar yani her türlü haberdar olur. Ne yapmalıyım?

Ben 7. sınıf öğrencisiyim. Şu anda namaz bana farz. Cuma namazı için dilekçe verip okuldan çıkma hakkım var fakat annem derslerinden geri kalırsın deyip dilekçe yazmıyor. Namazın önemini ne kadar anlatsam da okul daha önemli diyor. Okuldan da kafama göre çıkamıyorum. Okula gelmezsem veliyi arıyorlar yani her türlü haberdar olur. Ne yapmalıyım?
Vebali annenizin boynuna. Siz üzülmeyin, gunahi sizin değil istiyorsunuz sonuçta.

Eğer Cuma namazını kılmak istiyorsan imam hatip okullardan birine geçebilirsin demek istiyorum ama imam hatipte de şartlar aşırı kötü ama genellikle 200, 300 kişi alan mescidleri oluyor.

Annen haklı, okul daha önemli.

Ben 7. sınıf öğrencisiyim. Şu anda namaz bana farz. Cuma namazı için dilekçe verip okuldan çıkma hakkım var fakat annem derslerinden geri kalırsın deyip dilekçe yazmıyor. Namazın önemini ne kadar anlatsam da okul daha önemli diyor. Okuldan da kafama göre çıkamıyorum. Okula gelmezsem veliyi arıyorlar yani her türlü haberdar olur. Ne yapmalıyım

Çoğu okulda cuma günlerinde öğlen yemeği molasını uzatıyorlar diye biliyorum rahatça namaza gidebilmeniz için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı