Annem evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yazayım bilemedim, Allah yardımcınız olsun çok kötü bir psikoloji olmalı. Yanlış anlamayın ama bir şey sormak istiyorum madem anne ile babanızın arası bozuk neden daha önce hukuksal olarak çözmediler sorunlarını? Yanlış anlamazsınız umarım biraz özel oldu isterseniz cevaplamayabilirsiniz.

Biliyorum ama dayanamadım o anda.

Dışardaydı yeni geldi.

Zaten babamla hep iyi geçinirdim/geçiniyorum. beni hayatımda hep destekleyen tek kişi.

Bilmiyorum da yazdıklarına göre annenle teyzem benim gözüm de hayatta yer verilmemesi gereken kişi modeli. Babanıza yaptıkları cidden şeref, onur ve gurur kırıcı şeyler. Şahsen böyle bir annem olsun istemez. Alındıysan ya da seni üzdüysem yazdıklarım hakkında özür dilerim.

Lanet olsun. Para olsa da yardım etsek.😣
Gerek yok hocam artık hallederiz. Eskiden durumumuz iyiydi şu son 6-7 senedir baya kötüleşti.
Ne yazayım bilemedim, Allah yardımcınız olsun çok kötü bir psikoloji olmalı. Yanlış anlamayın ama bir şey sormak istiyorum madem anne ile babanızın arası bozuk neden daha önce hukuksal olarak çözmediler sorunlarını? Yanlış anlamazsınız umarım biraz özel oldu isterseniz cevaplamayabilirsiniz.
Babam annemi seviyor boşanmak istemiyordu annem birkaç yıl önce dava açmıştı ikna etmişti babam ama her gün kavga ediyorlar zaten. Yıllardır boşanın diyorum ama nafile. :/
Bence annenden özür dilemek erkenden ve ailece baban sen ve annen oturup konuşmanız ama sen sinirlenmeden. Aile zor kazanılan bir şey herkesin yapısı karakteri aynı değil. bazen alttan almayı bilmek gerekir.
Biliyorum ama yıllardır aynı şey oluyor annemi çocukluğumdan beri hiç sevemedim. Böyle demek ne kadar doğru bilmiyorum ama ne bana ne babama hiç iyi davrandığını hatırlamıyorum annemin. İlk evlendikeri 10 sene kadar iyiydi diye biliyorum ama sonrası hep daha kötüleşti.

Annene ne olursa olsun yumruk atman çok büyük hata.
Benim babam şahsen yok. Ama şöyle empati kurabilirim. Annem ailem kadar sevdiğim birine popo büyütüp böyle konuşsaydı, yüzüne bakmazdım ve onu affetmezdim.
Ama asla vurmazdım.
Vurmamam gerektiğini biliyorum ama kendimi kaybettim bir an. Annemin terketmesi aslında beni fazla üzmez çünkü yıllardır bana ve babama çok çektirdi. Ancak zaten annemin ve babamın gelirinin üstüne dedemin geliriyle zor geçiniyorduk her ay 500-600TL daha eksiye giriyorduk şimdi n'apacağız bilmiyorum. Satabilecek ev falan yok annemin üstünde ev. Araba var 1.5 yıldır tamir ettiremediğimiz onu satarsak aslında borç ucu ucuna biter aslında o rahatlatır bizi.

Baban iyiyse hayatında geçmişte kalanları çöpe at. Anneye yumruk atmakta bilemedim.

Kusura bakmayın ama Yiğit kardeşimin çok sabırlı bir adam olduğunu düşünüyorum. Kocası olmasını bıraktım, bir hastalığı olan bir insana fiziksel engelinden dolayı aşağılamak ya da hasta olduğu halde evini geçindirmeye çalışan bir insanı aşağılamak kimsenin haddine değil. İsterse eşi isterse babası olsun. Ben Yiğit kardeşimin yerinde olsam çok daha önceden yapmıştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı