Annem evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesini de seviyor arkadaşlar, bir şahsa hitaben böyle nefret dolu söylemlerde bulunmamaya çalışın. İnsan ilişkilerinde rasyonel ve titiz tavırlar takının lütfen.

@Yiğit KAMURAY rasyonel kalmanı öneriyorum. Ağlayacak gibi oluyorsan git bir köşede ne varsa dök içini. Rahatlamaya çalış. Rasyonel olmaya bak ne olursa olsun. Böylelikle baban da az/çok stresten uzak kalır. Sen güçlü ol, babana moral ol, ona o gücü sağla, bu durumu atlatması için ona o imkanı ver. O da sana verecektir.
Zaten ağlayacak gibi olduğumda yatağımda ağlarım. Babam geldiğinde güler yüzlü falan karşıladım. Hayatta beni ne olursa olsun destekleyen biri her türlü arkasında dururum/duruyorum.
 
Hiçbir şart ve koşulda annene el kaldırmak gibi bir hakkın yok. Kesinlikle git özür dile bir şekilde gönlünü almaya çalış. Annenle teyzen arasındaki muhabbet seni ilgilendirmez.
Ne kadar yumruk atması hoş bir şey olmasa da bu, annesine özür dilemesi gerektiği anlamına gelmez ki bence zaten annesi özürü hak etmiyor. Eşine ve oğluna böyle davranan bir kişi anne olmayı hak etmiyor bile.
 
En çok şeye güldüm. Size bağırıp çağırıp sizin paranızı almasına :D hem suçlu hem güçlü hesabı. :/
Giderken çaktırmadan aldım geri paramı bu arada. Sırf o çakallık yapacak değil. ^^

Bu arada 1 adet 10TL, 2 adet 5TL değil 2 adet 10TL, 2 adet 5TL'ymiş yani 20 değil 30TL'ymiş.
 
Her ikisi de emekli. Babamın 2500TL gibi bir emekli maaşı var annemin ise 2800TL gibi bir miktar. Annemin biraz uzakta eski bir evi daha var ayda 1000TL falan oradan geliyor. Dedeminse 5500TL gibi bir emekli maaşı var. Her ay zaten direk 5000TL falan borca gidiyor artık bir markete girilse 200TL para gidiyor zaten her ay eksi 500-600 daha giriyoruz borca.

Hocam hiç emin değilim ama dava açılabiliyorsa bu konuda bence açın hocam. Anneniz sizi hem psikolojik hem de fiziksel olarak zarar vermiş gibi duruyor. Tekrardan geçmiş olsun. (bunu okuyunca annemin ve babamın değerini daha iyi bir şekilde anladım.)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı