Annem ve babam ayrılacak

akifx20

Picopat
Daha fazla  
15 yaşındayım. 7 yaşında da kardeşim var. Annem ve babam dün kavga etti. Babam anneme sen hizmetçisin demiş. Yürü git bu evden demiş. (küfürlü hali) annem. De ömrüm bununla geçti diye ağladı yanımda. Beraber ağladık. Annem büyük ihtimal beni alıp bu cumartesi bilet alıp köye anneannemlere gidecek ne yapmalıyım? Babama çok üzülmüyorum da kardeşime çok üzülüyorum. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
15 yaşındayım. 7 yaşında da kardeşim var. Annem ve babam dün kavga etti. Babam anneme sen hizmetçisin demiş. Yürü git bu evden demiş. (küfürlü hali) annem. De ömrüm bununla geçti diye ağladı yanımda. Beraber ağladık. Annem büyük ihtimal beni alıp bu cumartesi bilet alıp köye anneannemlere gidecek ne yapmalıyım? Babama çok üzülmüyorum da kardeşime çok üzülüyorum. Ne yapacağım?

Reşit olunca kendi ayakların üstünde durup ayrı eve taşınacaksın eğer istersen ve o da isterse kardeşin de seninle yaşayabilir zaten senin yaşın küçük değil yani olan kardeşine olmuş fakat hayat işte elinizden bir şey gelmiyorsa bekleyip ne olacağını göreceksiniz diğer herkes gibi.

Dostum öncelikle sakin olmalısın. Yetişkin insanlar kavga edebilir. Hatta ayrılacağım bile diyebilir. Fakat hemen umutsuzluğa kapılma. Eşler arasında tekrar barışma olur. Üstelik bu tip durumlar normaldir. İnsanlar birbiriyle anlaşamadıkları zaman evlerinde huzurlu olmamaya başlarlar. İleride daha kötü olayların yaşanmasını kimse istemez o yüzden iki yetişkin ayrılmaya da karar verebilir. Sana tavsiyem netleşmeden birşey yapma sadece bekle. Hocam belki sizde kardeşimize bişeyler diyebilirsiniz. @333365

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı