Anneme notumu nasıl söyleyeceğim?

O öyle olmuyor işte hayatımda 5'den asagı not almadım birden 65 aldıgımı nasıl söyliyeceğim?
Hayatın boyunca 5 alamazsın. Özellikle liseye geçince bütün öğrenciler gibi bocalama yaşayacaksın. Şimdiden söyle, ortaokul notları çok takılacak şeyler değil. Bunun daha 2.sınavları ve 2.dönemi var. 90'dan aşağı sözlü notu girilmiyor zaten. Toparlarsın ortalamayı.

İncele gibi şeyler yapmadım anla diye söylüyorum artık dersler zorlaşacak notlarının düşmesi çok normal eskiden 80 altı almazdım diye düşünürken şu an acaba geçecek miyim sözlüme kaç verecek diye düşünüceksin o yüzden derslere aşırı ağırlık vermen lazım.

1636402453747.png

8. sınıfım.

O öyle olmuyor işte hayatımda 5'den asagı not almadım birden 65 aldıgımı nasıl söyliyeceğim?
Biraz fazla korkuyorsun gibime geldi. 65 gayet ortalama bir not. Annenin bir şey diyeceğini düşünmüyorum. Sen kafanda diyecekmiş gibi kurguladığın için söylemekten çekiniyorsun. Aynısı başıma gelmişti küçükken. Anneme söylediğimde ise olsun senden önemlimi demişti. Ben o sınavda 65 değil 12 almıştım üstelik.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00