Helal olsun, büyük irade gerçekten. Üniversitede çevremde herkes bırakacağım derdi en fazla gördüğüm 3 aydı.Bugün tam 410. günüm sigara içmiyorum, ben başardıysam herkes başarır. Herkese tavsiyeleri için teşekkürler.
Bugün tam 410. günüm sigara içmiyorum, ben başardıysam herkes başarır. Herkese tavsiyeleri için teşekkürler.
Hocam şu naneli şeker miydi neydi adı unuttum şimdi onlardan yiyin rahatlatıyor1 Hafta oldu sigara içmiyorum ancak hiç mutlu değilim. Sürekli sigara düşünüyorum ve günlük işleri bile zar zor yerine getiriyorum. Sigarayı bırakan, daha önce bu süreçlerden geçmiş biri varsa bu süreç daha ne kadar sürer acaba çünkü gerçekten hiç mutlu değilim ve KPSS'ye hazırlanan biri olarak ders çalışmakta zorlanıyorum. Sanki bir uzvum eksik gibi hissediyorum. Korkum da bu hep böyle mi hissedeceğim ya da beynim bulanık zombi gibi mi gezeceğim? İnternette yazan klişe şeyler hariç gerçekten bu süreçleri yaşamış birinden yorum alarak bunları aşmak için neler yapabilirim?
Kaç yaşındasınız?
İlk iki sorunun cevabını alınca 3.'yüde almış olmaz mısın?Kaç yaşındasınız?, kaç yaşında başladınız?
Kaç senedir içiyorsunuz?
Ben de nereden bu yazım yanlışı mitoz bölünme gibi çoğaldı diyordumBuyur bak gayet güzel bir site.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.