Annemin ideolojisi nedir?

Genel genç kitle maalesef fazla havada geziyor. Dediklerinize katılıyorum enflasyonu ve kötü yaşamı inkar etmiyorum ama değinmek istediğim konu durumlar kötü diye tamamen mi salmak lazım?
Asgari ücret yeterli değil diye çalışmayıp evde yatan gördü bu gözler. Saygılar benden.


Yani o zaman pek yorum yapmamak daha iyi sanırım sizin hakkınızda. Beni aşıyor bu konular. Geçmiş olsun gelecek hayatınızda başarılar.
Yalnız hocam ben öyle evde yatmak isteyen birisi değilim ki. Özümde bir işe girip çalışmak isterim ideallerim ve ailem için. Evimizdeki eşyaları, mobilyaları vs. yenileyebilmek için ebeveynlerime gelecek vaat ediyorum. Fakat belirttiğim şekilde ailem zihinsel durumumdan dolayı beni millete emanet etmek istemiyor. Başıma olumsuz vukuatlar gelebilir diye. Mesela örnek vermem gerekirse. Sizin benim gibi bir oğlunuz var ve babasınız siz bir ebeveyn olarak oğlunuzu tanımadığınız/güvenmediğiniz şahısların yanına çalışması için emanet eder miydiniz? Kısacası vicdanınız el verir miydi?
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hocam dünya nüfusu olmuş 8 milyar, 2080'li yıllara doğru olacak 11 milyar ve böylece dünya hepten yaşanmaz bir hal alacak. Ülkemizdeki yolsuzluk ve talan ortada ben neden bu şartlar altında evlenip çoluk çocuğa karışayım? Evleneceğim kadına ve çoluğuma çocuğuma neden yazık edeyim? Neden vebali benim boynuma olsun? Gönül ister ki kendime bütçe oluşturayım yatırım yapayım en az 10 konut 1-2 araba sahibi olayım. Evleneceksem öyle evleneyim. Çoluk çocuk yapacaksam öyle yapayım. Kuracağım aileyi rezil bir biçimde kurmak istemiyorum. Eğer bir aile kuracaksam ailemin refah içinde yaşamasını isterim eşit şartlarda. Aynı zamanda Özgürlükte buna dahil. Mutlu olamayacaksam hem evlenmek istemem hem de eşimin çocuklarımın haklarını gasbetmek istemem.
Çocuğunu güçlü yetiştirirsen birşey olmaz çocuguna. Bu kadar korumacılık ve pes edicilik apayrı bi olay ya. olum dünya zor diye son mu verek yaşamaya yani :D
 

Geri
Yukarı