Anno 1800 alınır mı?

Oynamaya bağlı (clash of clans gibi) ben arkadaşımda oynadim o seviyordu anno 1800 ben pek beğenmedim sıkıcı geldi ama o oyunun delisi.:)
 
Oyunu ben de almayı düşünüyorum fakat çok ayrıntılı olduğunu ve Türkçe desteği olmadığını görünce kararsız kaldım. Türkçe rehberler var mı bildiğiniz? Daha önce hiç Anno oyunlarını oynamadım.
 
Epic'te 60 tl indirim kuponu ile oyunu 40 tl gibi bir fiyata aldım. Daha önce hiç Anno serisi oynamamış biri olarak o kadar kolay adapte oldum ki oyuna. Zaten oyuna başlarken size yardım ister misiniz diye soruyor, ilk 1-2 saatten sonra mantığı yavaştan kavrıyorsunuz. Oynanış saati olarak da strateji türünü sevip sevmediğinize göre değişir ama oyuna başladığınız andan itibaren oyundan çıkamıyorsunuz, etkisi altına alınıyor. Zorluk çektiğim noktalarından birisi Old World ve New World arasındaki geçişler oldu. Birden fazla adaya yerleşme mantığını başlarda kavrayamadım ama onu kavramak da çok zor değilmiş. Youtube'de yabancı kaynaklar belirli konuları 5-6 dakikada anlattığı seriler var onları da izlersiniz arada çok yardımcı oluyor.

Özet: 40 TL gibi bir fiyata Anno 1800 gibi bir oyun bana göre değer. Oyunu sevme durumunuza bağlı olarak ileride season 1 veya season 2 dlc'lerini de indirimlerden alabilirsiniz ama DLC'siz bile 30-40 saat minimum oynama süresi sağlıyor oyun.
 

Geri
Yukarı