Anomaly Agent alınmalı mı?

Adam onu istiyormuş ki konusunu açmış. AG yerine başka öneri istese onu sorardı muhtemelen. Ki Hades ile Dead Cells türe giriş için o kadar uygun oyunlar da değiller zor oyunlar. Anlam işine girmeyeceğim yazdığınız şey böyle anlaşılıyor ki başkası da yanıt atmış. Daha iyi rakipleriyle karşılaştırarak oyun alınmaz alacağın şeyi istiyorsan fiyatı güzelse alırsın biter gider. Diğer oyunlar çuvala girmedi sonra alınır illaha. İlk onu istiyorsa onu alması mantıklı. Senin dediğin mantık sana göre doğru başkasına göre değil sen bunu nesnel bakmak mantıklı bakmak gibi algılıyorsun sadece. Oyun dediğin zaten keyfi birşey kalkıp bunu bilimsel gerçeklerle savunacak halimiz yok.
Arkadaşım adam Anomaly Agent alınır mı yazmış. Biz de diyoruz ki o oyun o kadar da iyi değil. Konuyu açan kişi ondan sonra peki bu türe giriş yapmak için ne ile başlanmalı gibi bir mesaj attı eğer okumayı biliyorsan bakabilirsin. Ben de ona göre en mantıklı ve uygun fiyatlı olan oyunları önerdim. Onun haricinde, diğer arkadaş da demek istiyor ki zaten hali hazırda daha iyisi varken neden Anomaly Agent oynasın ki. Anomaly Agent gibi yüzlerce oyun var. Farklı yaptığı bir şey yok. Ama Anomaly President güzel gözüküyor, kendini diğerlerinden ayıracak bir konusu var. Sonuç olarak ben Anomaly Agent önermiyorum, ama isteyen alıp deneyebilir.

Adam onu istiyormuş ki konusunu açmış. Ag yerine başka öneri istese onu sorardı muhtemelen. Ki Hades ile Dead Cells türe giriş için o kadar uygun oyunlar da değiller zor oyunlar. Anlam işine girmeyeceğim yazdığınız şey böyle anlaşılıyor ki başkası da yanıt atmış. Daha iyi rakipleriyle karşılaştırarak oyun alınmaz alacağın şeyi istiyorsan fiyatı güzelse alırsın biter gider. Diğer oyunlar çuvala girmedi sonra alınır illaki. İlk onu istiyorsa onu alması mantıklı. Senin dediğin mantık sana göre doğru başkasına göre değil sen bunu nesnel bakmak mantıklı bakmak gibi algılıyorsun sadece. Oyun dediğin zaten keyfi bir şey kalkıp bunu bilimsel gerçeklerle savunacak halimiz yok.

Eğer klavye öğrenme aşamasındaysanız evet zor gelebilir fakat Dead Cells'i 3 kere mobilden oynayarak bitirdim ve bu benim bu türdeki ilk deneyimimdi. Hemen alışıyorsunuz zaten. Hala savunmaya çalışıyorsunuz kendinizi fakat gerçekten anlayamıyorum, yazdıklarınızı kendiniz okur musunuz bir kere? Bunu (hakaret manasında söylemiyorum) ilk okul çocuğuna anlatsam anlar siz anlamadığım şekilde saçma sapan yollarla savunmaya çalışıyorsunuz hala kendinizi. Türk firmaları sizin olsun hocam istediğinizi oynayın gerekirse 5000TL para verin gerçekten kimsenin umurunda değil, ama insanları bile isteye daha kötüsüne daha pahalı olduğu halde yönlendirmeyin. Siz bana başta ne dediniz? Bu fiyata daha iyi ne var gibi bir şey dediniz değil mi? Alın size oynanışı asla sıkmayan, sıksa da bir süre sonra kendisine döndüren, türünün kral örneklerini veriyorum.

Siz şimdi anlamazsınız belki, tekrar yazayım daha basitçe:
Bakın, söylediklerim açık: Daha pahalı ve daha zayıf bir alternatif varken, aynı türün daha iyisini seçmek mantıklı. Bu kişisel zevk meselesi değil, rasyonel kıyas meselesi. Siz bunu çarpıtıp ‘herkesin keyfi farklı' diye geçiştiriyorsunuz ama bu argümanımı çürütmez. Oyun keyfi olabilir, tercih sizin; mantık açısından benim sözüm hâlâ geçerli. Tartışmayı uzatmanın bir anlamı yok.

Arkadaşım adam Anomaly Agent alınır mı? Yazmış. Biz de diyoruz ki o oyun o kadar da iyi değil. Konuyu açan kişi ondan sonra peki bu türe giriş yapmak için ne ile başlanmalı gibi bir mesaj attı eğer okumayı biliyorsan bakabilirsin. Ben de ona göre en mantıklı ve uygun fiyatlı olan oyunları önerdim. Onun haricinde, diğer arkadaş da demek istiyor ki zaten halihazırda daha iyisi varken neden Anomaly Agent oynasın ki. Anomaly Agent gibi yüzlerce oyun var. Farklı yaptığı bir şey yok. Ama anomaly president güzel gözüküyor, kendini diğerlerinden ayıracak bir konusu var. Sonuç olarak ben Anomaly Agent önermiyorum, ama isteyen alıp deneyebilir.

Gözüm yaşardı sonunda okuma yazma bilen birisi 🥹

Tabii ki oynanmayacak kadar kötü değil, şahsen oynarken eğlendim. Fakat ortalama bir oyun, abartılacak bir yanı yok. Dead Cells daha mantıklı olur. Steam şart değilse Epic’ten 39 liraya alabilirsin, şartsa 23 lira daha ekleyip Kabasakal’dan CD key alabilirsin. Ayrıca Blasphemous’a da bakılabilir, tam istediğin tür mü emin değilim.

Kavga çıkmış.Neyse zaten souls like tarzı oyunları geçici bir hevesle istemiştim.Şu an şans veresim yok kütüphanede oynamadığım nice oyun var.

Bence alınır. Bu sıralar pek oyun keyfim olmadığı için kısa bir oyun istemiştim ondan Anomaly Agent aldım ve bayağı da güzeldi açıkçası. fakat tekte bitirmelik bir oyun değil 1 saati geçerse acayip bayıyor yavaş yavaş 1 haftada bitirmelik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı