Vqler1a
Picopat
Daha fazla
- Meslek
- İngilizce Mütercim ve Tercüman
Arkadaşım adam Anomaly Agent alınır mı yazmış. Biz de diyoruz ki o oyun o kadar da iyi değil. Konuyu açan kişi ondan sonra peki bu türe giriş yapmak için ne ile başlanmalı gibi bir mesaj attı eğer okumayı biliyorsan bakabilirsin. Ben de ona göre en mantıklı ve uygun fiyatlı olan oyunları önerdim. Onun haricinde, diğer arkadaş da demek istiyor ki zaten hali hazırda daha iyisi varken neden Anomaly Agent oynasın ki. Anomaly Agent gibi yüzlerce oyun var. Farklı yaptığı bir şey yok. Ama Anomaly President güzel gözüküyor, kendini diğerlerinden ayıracak bir konusu var. Sonuç olarak ben Anomaly Agent önermiyorum, ama isteyen alıp deneyebilir.Adam onu istiyormuş ki konusunu açmış. AG yerine başka öneri istese onu sorardı muhtemelen. Ki Hades ile Dead Cells türe giriş için o kadar uygun oyunlar da değiller zor oyunlar. Anlam işine girmeyeceğim yazdığınız şey böyle anlaşılıyor ki başkası da yanıt atmış. Daha iyi rakipleriyle karşılaştırarak oyun alınmaz alacağın şeyi istiyorsan fiyatı güzelse alırsın biter gider. Diğer oyunlar çuvala girmedi sonra alınır illaha. İlk onu istiyorsa onu alması mantıklı. Senin dediğin mantık sana göre doğru başkasına göre değil sen bunu nesnel bakmak mantıklı bakmak gibi algılıyorsun sadece. Oyun dediğin zaten keyfi birşey kalkıp bunu bilimsel gerçeklerle savunacak halimiz yok.